Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 37 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 1+2 félszoba
Parkolás nincs
Emelet földszint.
Komfort összkomfort
Fűtés villany
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: részben felújított
Épült kb. 1905
Épület szintje 4
Energetika nincs
Lift van
Kilátás udvarra,
Mindenhez közel a József körúton, a VIII. kerület közkedvelt részén kínálok megvételre egy szép házban részlegesen felújított állapotú ingatlant. A tulajdoni lap szerint 37 négyzetméteres lakás (amely 5 méteres belmagasságának köszönhetően belső két szint kialakítását kapta) a ház földszintjén helyezkedik el. Az ingatlan belső szintjeinek földszintjén egy szoba helyezkedik el, további kettő pedig részlegesen már kialakításra került a belső második szinten.

Az ingatlan elektromos fűtésrendszerrel rendelkezik. Az ingatlan elhelyezkedése kitűnő, a közelben elérhetőek az alábbi szolgáltatások: orvosi rendelő, szupermarket, óvoda, iskola, piac, bevásárlóközpont. Közlekedés szempontjából is nagyszerű választás. Mivel a közelben található megannyi központi tömegközlekedési eszköz csomópontja, az ingatlan új tulajdonosa könnyedén a főváros forgatagában találhatja magát, élvezve a központ minden lehetőségét.

Amennyiben megtekintené ezt a remek ingatlant, forduljon hozzám bizalommal!

Józsefvárosnak 11 kisebb városrésze is van, amelyek közül a Palotanegyed (amelyben ez a lakás is található), valamint a Corvin-negyed alkotják a kerület legszebb részeit.

Várom leendő ügyfeleim hívását akár munkaidő után vagy hétvégén!

Ár

Eredeti irányár 29,5 M Ft +ÁFA
Akciós Irányár 29,5 M Ft +ÁFA

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Penates Invest Zrt.
Név László Balázs
Telefon +36 30 281 5 Mutasd
Email laszlo.balazs@ Mutasd