Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege panellakás
Belső Terület 68 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 3 szoba
Szobák elhelyezkedése Min. 2 szoba különnyílik
Emelet 3.
Épület szintje 4
Lift Nincs
Ingatlan állapot Kívül: jó
Belül: jó
Fűtés központi egyedi méréssel
Komfort összkomfort
Parkolás nincs
Kilátás Utcára
Extrák
INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan a 11. kerület parkos, kertvárosias részén a Bikás Park közvetlen közelében, a Vahot utcában található. A környék családias, nyugodt, fákkal övezett tiszta utcák fogadják az ott élőket. A környék infrastruktúrája fejlett, minden igényt kielégítő. Közlekedés szempontjából szintén több mint megfelelő, több villamos-buszmegálló, és a 4 metró elérhető.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
1970-es évek elején épült, földszint + 4 emeleti, panel lakás. A ház a panelprogram keretében teljesen megújult, a lépcsőházban teljes felújítás történt, a csatorna, víz, villany hálózatot cserélték, valamint nyílászárókat cseréltek. A házban lift nem üzemel.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A 68 nm-es lakás a 3. emeleten található. Három nagy méretű szobával, egy előtérrel, erkéllyel, fürdőszobával, konyhával rendelkezik. A konyha melletti szobát nappalinak és ebédlőnek is lehet használni, mivel a lakás körbejárható, így a konyhából és a nagy szobából is van bejárata. A szobák külön nyílnak. A lakás világos, napfényes egész nap besüt a nap, kezdve reggel a konyhával, és déli óráktól a két utcai szobába, ennek köszönhetően a nap minden szakában világos. A szobákban a parketta kifogástalan állapotban vannak, az eredeti tölgyfa parkettát csiszolták-lakkozták. A fürdőszobában új szaniterek vannak, 6 éve lett teljesen felújítva. A fűtést a ház saját kazánja szolgáltatja, ezért nagyon kedvező a fűtés díj. Műszakilag és esztétikailag egyaránt kifogástalan állapotban van!

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 68 nm
Belmagasság: 2,75 m
Szoba: 16.5 nm
Szoba: 14.5 nm
Szoba: 12.5 nm
Konyha: 7 nm
Előszoba: 6 nm
Fürdő: 2.8 nm
WC: 1 nm
Erkély: 3.5 nm

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést házközponti kazán biztosítja, radiátorokon keresztül. Saját vízóra van.

KÖLTSÉGEK:
- Közös költség: 20.000 Ft, (takarítás, szemét, üzemeltetés, biztosítás, közös fogyasztások) felül a felújítási alap.

PARKOLÁS:
Parkolásra utcán, közterületen van lehetőség, vagy a közeli parkoló házakban.

Vételár: 29.5 MFt

Ár

Eredeti irányár 31 M Ft
Akciós ár 29,5 M Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Partners Kft
Név Pál Krisztina
Telefon +36 70 431 7202
Email Védett cím
Eladó panellakás (Budapest, XI. kerület, ) 29,5 M Ft Eladó panellakás (Budapest, XI. kerület, ) 29,5 M Ft Eladó panellakás (Budapest, XI. kerület, ) 29,5 M Ft Eladó panellakás (Budapest, XI. kerület, ) 29,5 M Ft Eladó panellakás (Budapest, XI. kerület, ) 29,5 M Ft Eladó panellakás (Budapest, XI. kerület, ) 29,5 M Ft Eladó panellakás (Budapest, XI. kerület, ) 29,5 M Ft Eladó panellakás (Budapest, XI. kerület, ) 29,5 M Ft Eladó panellakás (Budapest, XI. kerület, ) 29,5 M Ft Eladó panellakás (Budapest, XI. kerület, ) 29,5 M Ft Eladó panellakás (Budapest, XI. kerület, ) 29,5 M Ft