Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 84 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód tégla
Szobák száma 2+1 félszoba
Telek terület 225 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: újszerű
belül: jó
Épült 2006
Épület szintje földszint + tetőteres
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Lift nincs
Csak nálam! Perbál egyik legszebb utcájában, 2006-ban épült tipp-topp családi ház kis telekkel, különálló garázzsal eladó. Az ingatlan egy jól megépített vályogház főfalait felhasználva, megfelelően körbeszigetelve, gondosan megépített.
A földszinten található egy előszoba, konyha, nappali (15,6 m2), fürdőszoba, lépcsőfeljáró, ez nettó 46,2 m2. A tetőtér is tágas, gardrób helyiség, egy kádas fürdőszoba, egy félszoba és egy 18 m2 nagyszoba (ami felosztható) található itt. A fenti fürdőben van a kondenzációs kazán. A héjazat Bramac cserép, a nyílászárók műanyagok, a külső hőszigetelés 5 cm vtg, Porotherm téglából épült, a burkolatok kerámia és a laminált parketta. Egy barátságos 10 m2 terasz is tartozik a házhoz, ami az előszobából nyílik. Az udvar egy része viacolor burkolatos. Csak a külső szín hiányzik a homlokzatról és a garázsról.

Összességében a ház kitűnően illik a környezetébe, hangulatos, jól élhető, tiszta, ápolt. Ajánlom azoknak, akik nem akarnak vásárlás után egy komplett átalakításba kezdeni.

Ár

Irányár 26 M Ft (310 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Olga Ingatlan
Név Albitz Ferencné
Telefon +36 20 248 Mutasd
Email olgaingatlan@ Mutasd
Csak nálunk