Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 97 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 3+1 félszoba
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Emelet 1.
Komfort összkomfort
Fűtés központi egyedi méréssel
Ingatlan állapot kívül: felújított
belül: jó
Épült 1930
Épület szintje 4
Energetika nincs
Lift van
Kilátás utcára
Eladó egy szépen felújított Bauhaus házban, 99 nm-es lakás, kerti kocsi beállóval, erkéllyel, kiváló lakóközösséggel.

KÖRNYEZET
kerület zöldövezeti sík részén Pasaréten található az ingatlan a Szilágyi Erzsébet fasor elegáns részén. A Budagyöngye bevásárló központ séta közelben, pár percre a Vasas sport centruma a kikapcsolódni vágyóknak, tömegközlekedéssel 5-7 perc a Mammut bevásárló központ és a Fény utcai piac. Közel a János kórház, Pető intézet, a Városmajor.

HÁZ JELLEMZŐI
1942-ben épült Bauhaus ház, 12 lakásos, liftes, zárt lépcsőházas. A ház külső hőszigetelése megtörtént, a homlokzat felújítással az erkélyeket is felújították burkolták, illetve szigetelték. A ház teljes fűtési rendszere megújult, és 2 új kondenzációs kazánt kapott a ház. A teljes elektromos hálózat, fel lett újítva, csatorna hálózat csere megtörtént, a teljes tetőszerkezet felújításra került, és a liftrendszer teljesen fel lett újítva.

LAKÁS JELLEMZŐI
Az 1. emeleti lakás 99 nm-es, jelenlegi elosztása 3+1 szoba+hallos. Jó terekkel rendelkezik, szobái különnyílóak, könnyen bútorozhatóak. Nappalija déli tájolású, erkélyes. Fürdőszobája kádas, és zuhanyfülkés, szellőztetése megoldott.
Kiépített riasztó rendszerrel és klímával felszerelt.
A lakás jó állapotú, de ízlésnek megfelelően könnyen átalakítható, mert energetikai szempontból kiváló. A ház fűtésrendszere és a 2 rétegű külső nyílászárók külső rétege ki lett cserélve. Kellemes 3 méter a belmagassága. Közös költsége nagyjából 20.000 Ft/hó (tényleges használat alapján), ami tartalmazza a központi fűtést, víz- és csatorna költséget, lift karbantartást, szemétszállítást, takarítást, kertgondozást, közös képviseletet.
A lakáshoz nagyméretű tároló (12 nm) és egy autó beálló tartozik.

Egyedül ennek a lakásnak van lehetősége egy kb. 15 nm nagyságú Ny-i tájolású erkély létrehozására, ami közvetlenül a konyhafal megbontásával a konyhából nyílna. Kellemes reggelik vagy csendes elücsörgő esték kiváló helyszíne hozható létre, ami a lakás értékét is meglehetősen növelné.

KÖZLEKEDÉS
A 56-os, 56A, 61-es, 59-es, villamosok és az 5-ös, 22-es, 222-es, 22A, 91-es, buszok megállói pár perces közelségben. Ezen járatokkal 5-7 perc alatt elérhető a Széll Kálmán tér.

Kiváló lehetőség Pasarét Bauhaus házakkal szegélyezett környezetében egy ilyen kivételesen jó állapotú házban lakás szerzése.

Ár

Eredeti irányár 74,4 M Ft
Akciós Irányár 74,4 M Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Partners Kft
Név Tóth Ildikó
Telefon +36 70 361 0 Mutasd
Email bh.tothildiko@ Mutasd
alkalmi vétel