Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege panellakás
Belső terület 74 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 3 szoba
Parkolás nincs
Emelet 8.
Komfort összkomfort
Fűtés távfűtés egyedi méréssel
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1985
Épület szintje 8
Energetika nincs
Lift van
Kilátás parkra
Eladó a Gazdagréti lakótelepen; ez a 74 m2-es, jó állapotú, nappali + 2 szoba + hallos, csendes, napfényes, parkosított területre néző tehermentes lakás.A vételárban minden bútor,mosógép,mosogatógép,sütő,hűtőgép, tv !

Lakás: Az ingatlan 74 m2, 2+1 külön nyíló szobás, melyeknek napfényes ablakai belső, parkos területre néznek. A nappali (26 m2) klímás a másik szoba (14 m2) mind a két szoba francia erkélyes, minden külső nyílászáró műanyag, az épület mindkét oldalára néznek, így a lakás reggeltől estig kifejezetten napfényes.
Fenntartási költsége: fűtése távhő, egyedi méréssel,melynek költsége egész évben 21.000Ft/hó, a közös költség 7400 Ft/hó. A lakás jó állapotú, egy tisztasági festés után költözhető. Ajánlom első sorban családosok figyelmébe, hiszen a külön nyíló szobák, kedvező elosztás és nagy terek miatt akár több gyermekkel kényelmesen el lehet férni, de az ingatlan bérbeadásra is kifejezetten jó választás!
Közlekedés: A lépcsőháztól nem messze számos buszjárat megállói találhatók, a Rétköz utcán a 8E, 108E buszokkal 5 perc alatt Kelenföld pályaudvaron lehetünk (M4 metró és számos busz végállomása )
Gazdagréti útról pedig a 153, 154 buszokkal juthatunk könnyedén a belvárosba.

Ár

Eredeti irányár 36,9 M Ft
Akciós Irányár 36,9 M Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Partners Kft
Név Tóth Ildikó
Telefon +36 70 361 0 Mutasd
Email bh.tothildiko@ Mutasd
akciós ár