Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 450 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód tégla
Szobák száma 7 szoba
Telek terület 1230 m²
Parkolás van teremgarázs
Komfort luxus
Fűtés központi fűtés
Ingatlan állapot kívül: újszerű
belül: luxus
Épült 2000
Épület szintje 2
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
FANTASZTIKUS LEHETŐSÉG ÖSSZEKÖLTÖZŐKNEK, NAGYCSALÁDOKNAK!
Budaörs RÓZSADOMBJÁN található ez a kivételes, KÖRPANORÁMÁS, 2000-ben épült, akár 3 generáció számára is kényelmes, nagyvonalúan megépitett luxusvilla. Az ingatlan 2 utcás bejáratú, a felső lakás szintjébe épitett duplagarázsba kényelmesen begurulhat az autójával. Az alsó utcából a szintén 2 állásos fedett felszini beállóba juthat.
A mintegy 40 nm-es, ellenáramoltatóval felszerelt belső uszodához csatlakozik a télikert, melyben évszaktól függetlenül "virágos hangulatban" érezheti magát az ember. Ha idős szüleit szeretné megkimélni a lépcsőzéstől, ezen a szinten kényelmes otthont biztosithat nekik.
A középső szinthez kapcsolódó 140 nm-es teraszról lélegzetelállitó látvány tárul elénk. A nagypolgári érzést keltő, -ám a legmodernebb csúcstechnológiával felszerelt (Gaggenau gépek)- konyha, és a hozzá csatlakozó ebédlő, valamint a kandallóval megépitett nappali akár a meghitt családi együttlétek, akár a tárasági élet szinhelye lehet.
Az energiatakarékos gázkazán mellett a használati melegvizet szinte teljes egészében a tetőre felszerelt 8 napkollektor biztositja. A központi porszivónak köszönhetően könnyű rendbe tartani a házat.
Kiváló az ingatlan ár-érték aránya, nézze meg, nem fog csalódni!

Ár

Irányár 149 M Ft (331 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Vár-Köz Ingatlaniroda
Név Magyarné Jarcsó Edit
Telefon +36 20 366 3 Mutasd
Email magyarne.edit@ Mutasd