Ingatlan részletes adatai

Lakás típus 504
Ingatlan jellege téglalakás
Belső Terület 35 m²
Építési állapot új
Szobák száma 1 szoba
Szobák elhelyezkedése Egybenyílóak
Emelet 5.
Épület szintje 7
Lift Van
Ingatlan állapot Kívül: új
Belül: új
Fűtés geotermikus / zöldenergia
Komfort összkomfort
Parkolás van teremgarázs
Kilátás Kertre
Energetika AA+: 40%–60% Kiemelkedően nagy energiahatékonyságú
Extrák energiatakarékos, hőszivattyús fűtő-hűtőrendszer
Angyalföld belvárosához közel, csendes utcában épül ez az 54 lakásos HŐSZIVATTYÚS, ENERGIATAKARÉKOS, A+ energetikai besorolású, 7 emeletes társasház.

504. lakás - REMEK LEHETŐSÉG A KEZDÉSHEZ! LEGYEN EZ AZ ELSŐ SAJÁT OTTHONOD!

ÚJÉPÍTÉSŰ, KERTRE néző, észak-keleti tájolású 35 nm-es lakás az 5. emeleten.

Teremgarázsban gépkocsibeálló igény esetén vásárolható, ára: 2,5 M Ft

A közel 25 éves fejlesztői tapasztalattal rendelkező beruházói cégcsoport garantálja a kiváló minőséget. Referenciáik között található 200 lakásos lakópark, de kis lakásszámú rózsadombi luxus társasház is. A kivitelezés minden esetben I. osztályú minőségben valósul meg, különös figyelmet fordítva a lakások praktikus kihasználhatóságára, a felesleges terek (hosszú közlekedők, stb.) elhagyására, illetve a gazdaságos üzemeltetésre. Ahogy azt eddig elkészült munkáik is bizonyítják, a műszaki színvonal mellet házaik külső- és belső megjelenése átgondolt, esztétikus, a környezetéhez illeszkedő.
Az egyéni vásárlói igényeket rendkívül rugalmasan kezelik, hogy vevőik beköltözéskor igazán otthon érezhessék magukat a saját elképzelésük által megvalósult lakásukban.

Az épület A+ energia besorolása biztosítja a rendkívül gazdaságos működtetést. A kedvezően alacsony üzemeltetési költség a Hőszivattyús hűtés-fűtési rendszernek köszönhető. A lakásonkénti hőleadók, csendes, beltéri egységekkel valósulnak meg, ezekkel biztosítható a fűtés, a hűtés és a fűtési üzemmódban a páracsökkentés is. A hűtés-fűtés vezérlése úgy történik, hogy a hőszivattyúk üzemidejét is optimalizálja egy számítógépes felügyeleti rendszerrel. Tapasztalataink szerint egy 60-70 nm-es lakásnak egy januári hónapban a fűtés-melegvíz költsége 6-7.000,-Ft körül várható.

A környék közlekedése kiváló, az 1-es villamossal 2 megálló az Árpád hídi metró, a 14-es villamossal 10 perc alatt elérhető a Lehel piac és a WestEnd bevásárló központ. Tömegközlekedéssel vagy gyalogosan is könnyen és gyorsan elérhető a Városliget, a Széchenyi fürdő, vagy akár az Állatkert.
A közelben többféle bevásárlási lehetőség (Lidl, Tesco, Kika). Szintén a közelben található a Béke tér, az Önkormányzat, valamint egészségügyi létesítmények, bankok, posta. Gyermekesek könnyen találnak a környéken óvodát, iskolát.
A terület az elmúlt években jelentős fejlődésnek indult. Az itt lakást vásárlók közel lesznek a város pezsgéséhez és a környék infrastruktúrája garantálja a kényelmes napi életvitelt.

Kiváló elhelyezkedése miatt befektetőknek is ajánljuk!

Átadás: 2018. július vége

Ár

ár 22 M Ft (629 E Ft/nm2)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Vár-Köz Ingatlaniroda
Név Roszevák Zsuzsanna
Telefon +36 30 855 6336
Email Védett cím
Eladó  téglalakás (Budapest, XIII. kerület, ) 22 M  Ft Eladó  téglalakás (Budapest, XIII. kerület, ) 22 M  Ft Eladó  téglalakás (Budapest, XIII. kerület, ) 22 M  Ft Eladó  téglalakás (Budapest, XIII. kerület, ) 22 M  Ft Eladó  téglalakás (Budapest, XIII. kerület, ) 22 M  Ft