Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 47 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 1+1 félszoba
Parkolás nincs
Emelet 1.
Komfort összkomfort
Fűtés tömbfűtés
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújított
Épült kb. 1910
Szobák elhelyezkedése egybenyílóak
Épület szintje 4
Energetika nincs
Lift van
Kilátás utcára, kertre,
A VÁROSLIGET VONZÁSÁBAN ELADÓ EGY IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT, HANGULATOS LAKÁS !

INGATLAN HELYSZÍNE:
A XIV. kerület egyik legkedveltebb része a Városliget környékének csendes, platánfás, kis utcája, ahol pazar századfordulós villaépületek és nagypolgári otthonok kerültek felépítésre a századfordulós időszakban. Különleges értéket ad a környéknek a Liget projekt, mely Budapest legnagyobb jelenlegi ingatlanfejlesztése. A környékre remek tömegközlekedési és kereskedelmi infrastruktúra jellemző.; 4-5 perces sétával elérhető a Récsey Center (cba, posta, gyógyszertár, dm, fressnapf, office depot, stb.) és Garai téri bevásárlóközpont is.

A metró közelsége miatt tömegközlekedéssel gyorsan elérünk Buda bármelyik részére illetve a pesti belvárosba. A közeli Városliget zöld parkja igazi kikapcsolódási és sportolási lehetőséget kínálnak egy hosszabb nap után.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A Dózsa György út és az Abonyi utcánál az 1900-as években épült, 4 szintes szecessziós ház, bejáratának előterében egyedi kerámia-szobrok és faliképek találhatók, illetve különleges a kovácsolt-vas lépcsőházi korlát is. A lépcsőház karbantartott és takarított, a házban hívólift üzemel.

LAKÁS JELLEMZŐI:
Az utcára és oldaludvarra néző lakás egy körfolyosóról közelíthető meg. Műszaki és esztétikai állapota kifogástalan, 2018-ban teljes körű felújításon és újjáépítésen ment keresztül, így az összes elektromos és gépészeti rendszerek is cserélve lettek, újak a burkolatok, újak szaniterek, minden szép és új! A lakás jelenlegi állapota már a legújabb, minimál stílusú belsőépítészeti trendet követi. Az átalakulásról és a lakás jelenlegi állapotáról a fotókon lehet meggyőződni.

HELYISÉGEK MÉRETE:
Teljes méret: 47 m2
- nappali-étkező: 18 m2
- hálószoba: 7,3 m2
- konyha: 4,0 m2
- előszoba: 11 m2
- fürdő: 4,5 m2
- gardrób-kamra: 2,2 m2
Belmagasság: 3,45 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést házközponti kazán biztosítja, a meleg-víz ellátást saját melegvíz-tárolós villanybojler. A lakásban egyedi mérésre alkalmas vízóra is felszerelésre került.

KÖLTSÉGEK:
- A közös költség: 9.000 Ft, amely magába foglalja a felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a lift működtetését, a közös villanyfogyasztást és a biztosítást.
- Fűtés: havi átalány díjat kell fizetni a társasház felé, ennek havi díja: 13.000 Ft.

PARKOLÁS:
A parkolásra a ház előtti fizetős közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik. Az állandóan itt lakó gépkocsi-tulajdonosok jelképes éves díjért kapnak matricát.

Megtekintésért és további információkért kérem hívjon bizalommal!

Ár

Eredeti irányár 36,5 M Ft
Akciós Irányár 35,9 M Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Lakás-Ház Ingatlan
Név Vass Tamás
Telefon +36 70 770 6776, +36 70 231 99 Mutasd
Email tamasingatlanos@ Mutasd
azonnal
költözhető