Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 120 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 742 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort komfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: átlagos
Épült 1992
Épület szintje 2
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
CSALÁDI HÁZ + ÜZLETHELYISÉG
16. Sashalmon, 1992-ben épült, 120 nm lakóterületű, + 120 nm szuterénnel rendelkező nagy teraszos önálló családi ház 742 nm-es telekkel eladó. Az ingatlan szuterén, földszint (lakószint) és egy beépíthető tetőtérrel rendelkezik, így alkalmas lehet akár több generáció együtt élésére.
A szuterén szint (120 nm) több helyiséges, melyben 50 nm területű garázs található, e mellett vállalkozás, üzlet, konditerem kialakítására is alkalmas, mivel mellékhelyiségekkel is el van ellátva.
A kiváló beosztású, tágas, világos terekkel rendelkező lakószint egy 20 nm-es teraszról nyílik, melyben 22 nm-es, félig nyitott nappali található, melyhez boltívvel kapcsolódik az étkező 13,1 nm és a vele egy légtérben lévő konyha 7,75 nm, amiből még egy praktikus, ablakos kamra (3,75 nm) nyílik. Az étkezőből is közvetlen kijárat van a terasz, ill. a kert felé. Három jó méretű (16; 12,6; 17,85 nm) hálószoba lett kialakítva, mindegyik külön nyílik egy közlekedőből, a 8 nm-es fürdő és wc külön helyiségben kapott helyet.
A ház tetőtere beépíthető, az ablakok már be vannak építve, ill. a víz és csatorna kiállás már fönt van, de a belső kialakítás az új tulajdonos igénye szerint történhet, mivel válaszfalak még nincsenek.
A ház 38-as téglából épült, hőszigetelő vakolattal rendelkezik, a fűtés cirkóval van megoldva, a meleg víz villanybojlerrel. A nyílászárók Sofa gyártmányúak, fából készültek thermo üvegezéssel, a földszintiek redőnnyel, szúnyoghálóval ellátva.
Az ár irányár!
További kérdésével, megtekintési szándékával hívjon bizalommal!

Ár

Eredeti irányár 64,9 M Ft
Akciós Irányár 59,9 M Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Gyöngy-Ház Ingatlan
Név Hódi Gyöngyi
Telefon +36 30 603 3 Mutasd
Email hodi.gyongyi@ Mutasd