Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 123 m²
Építési állapot használt
Építési mód
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 4399 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: átlagos
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje földszintes
Energetika nincs
Ajánlom megvételre az alábbi ingatlant olyanoknak, akik nem ijednek meg a telek nagyságától, sőt . Ajánlom annak,aki pl.lótartásra, vagy más állat tartására alkalmas telken lévő családi házat keres. Ráadásként festői környezetben , az Agostyáni arborétum szomszédságában helyezkedik el.

Az eladó családi ház a Tatához tartozó Agostyán település csendes zsákutcájának majdnem a végén található. Széles utcafronti résszel rendelkezik, így mezőgazdasági gépekkel is könnyedén bejárható a telek.

A 4399 nm telken található egy 123 nm alapterületű egyszintes, verandás ház, mely kőből és téglából épült. Mögötte a korábbi istálló -jelenleg tároló. A telken még több különálló épület is található - fatároló, garázs, nyári konyha, pince.

A házról néhány mondat. A kőből és téglából épült házat bár folyamatosan karban tartották, azért már ráfér egy korszerűsítés. Szerkezetileg nagyon jó állapotban van, sehol egy repedés. Ablakok, burkolatok cseréje vált időszerűvé. A mennyezet is tökéletes állapotban van, elbír akár egy tetőtér beépítést is. Maga a tetőszerkezet felújítást, vagy cserét igényel.

Az eladó ház áll 4 szobából, konyhából, fürdőszobából, előszobából, méretes kamrából. A régi idők hangulatát idéző verandáról a reggeli kávét kortyolgatva, csodálatos napfelkeltében sütkérezve indulhat a nap.
A ház melegét gázkonvektorok biztosítják.. A villanyvezetékek kb. 15 éve lettek cserélve.

Ez a telek nemcsak állattartásra alkalmas, de más jellegű álmait is megvalósíthatja itt. - pl. asztalos-, autószerelő műhely, Csak a fantázia szab határt a lehetőségeknek.

A város / Tata / is csak pár perc autózással , vagy rendszeres buszjárattal könnyen elérhető.

Habozás nélkül emelje fel a telefont és kérjen mihamarabb időpontot személyes megtekintésre és engedje, hogy a hely varázsa magával ragadja !

Várom megtisztelő hívását !

Ár

Irányár 39.9 millió Ft (324.39 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Forisek Katalin
Név Forisek Katalin
Telefon +36 70 418 Mutasd
Email forisek.katalin@ Mutasd