Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 150 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 3+2 félszoba
Telek terület 800 m²
Komfort komfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
A BALATONTÓL KARNYÚJTÁSNYIRA ÖRÖKPANORÁMÁS, EXTRÁKKAL FELSZERELT, HANGULATOS LAKÓHÁZAT KÍNÁLUNK ELADÁSRA. Az ingatlan Balatonarács határában található, közel a Füredi strandokhoz. Az épület a 2000-es évek eleján készült, igényes kivitelezéssel, gáz központi fűtéssel, klímával. Aszfalt úton megközelíthető belterületi ingatlan, közelben vegyesen lakó és nyaraló ingatlanok, szőlő és gyümölcsös kertek. Meseszép kilátás a Kerekedi öbölre és a Tihanyi félszigetre, melyben a hatalmas teraszról és az előtte lévő medencéből is gyönyörködhetünk.
Az épület mögött az utca front felől toló kapu, térkövezett gépkocsi beálló, több autónak kényelmes parkolást biztosít. A lakóház két szintjét belső lépcső köti össze, de akár külön-külön is használhatóak, a szintek teljes értékű komplex lakóegységek. 
A földszinten kényelmes nagy méretű garázs, elektromos ajtóval és vizes blokkal, melyből a házba közvetlenül is be tudunk menni. Ezen a szinten előtér, amerikai konyhás panorámás nappali, egy nagyobb hálószoba, egy kisebb dolgozó szoba, gardrob és fürdő szoba található. A nappaliból a fedett teraszra és az előtte lévő medencéhez jutunk. A tetőtérben egy felszerelt konyha-étkezőt, 3 hálószobát és két fürdőszobát találunk. 
A kert parkosított, tujákkal, díszbokrokkal, kerti sütögetővel.  
Kiváló hely életvitelszerű berendezkedésre és nyaraló funkcióra, kikapcsolódni és feltöltődni. Az ingatlan akár teljes berendezéssel együtt is megvásárolható.
További információkért és a megtekintés ügyében hívja a Balatonfüredi Lakáskulcs Ingatlan Irodát!

Ár

Irányár 119 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Lakás&Kulcs - Balatonfüred
Név Valkó Ágnes
Telefon +3630636 Mutasd
Email valko.agnes@ Mutasd