Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 230 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 6+2 félszoba
Telek terület 500 m²
Komfort komfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: luxus
belül: jó
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Budaörsön, Budapesthez közel eső részén, zöldövezeti utcában dupla komfortos, önálló, 3 generációs családi házat kínálunk eladásra.
Az ingatlan 1986-ban épült. Az emelet és a földszint fűtés, villany és vízrendszere egybekötött. A tetőtér viszont külön víz, gáz, villanyórával rendelkezik. A ház bejáratához néhány lépcsőn lehet feljutni, ahol egy terasz fogad, innen a lépcsőházba érkezünk. Jobbra található a földszinti lakás. A lakásba belépve egy tágas előtérbe érkezünk, balra található a fürdőszoba (WC-vel). Jobbra a nappali, szemben az étkező. Az étkezőből balra nyílik a konyha, melyhez egy kamra kapcsolódik.
Az emeletre lépcsőn jutunk fel, itt helyezkedik el a következő lakás, a lakásba belépve az előtérbe érkezünk innen egy amerikai konyhás (beépített konyhabútorral, gépekkel, tálaló pulttal) nappali nyílik, ahonnan balra a fürdőszoba és jobbra a két egymásból nyíló hálószoba található. Az előtérből nyílik még egy terasz, ami a kertre néz és a külön bejáratú mellékhelyiség.
A lépcsőn tovább haladva a tetőtérbe jutunk, ahol a harmadik lakás került kialakításra 2007-ben. Itt az előszobába érkezünk és innen balra nyílik az amerikai konyhás nappali, étkező. A nappaliból és az előtérből is egy-egy teraszra érkezünk, az egyikről kilátással a budaörsi hegyekre. Az előtérből lehet a fürdőszobát és a külön mellékhelyiséget megközelíteni. A nappaliból nyílik még két külön bejáratú hálószoba. Itt a két alsó lakástól független cirkófűtés lett kialakítva.
A padlástérben plusz egy hálórész lett kialakítva, ahová a nappaliból lehet feljutni egy belső létrán.
Az ingatlan kis ráfordítással három lakásos házzá alakítható mivel az egyes szinteken lévő lakások külön bejárattal rendelkeznek melyek a lépcsőházból nyílnak.
Az ingatlanon nyílászárók műanyagra lettek cserélve, a ház 2016-ban kapott külső 10 cm -es szigetelést.

Ár

Irányár 110 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda MAX 2008 Ingatlanforgalmazó Kft
Név Bán Viktor
Telefon +36 30 417 Mutasd
Email bviktor@ Mutasd