Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 152 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 580 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújított
Épült 1975
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika :
ELADÓ a XVIII. kerület jól megközelíthető, de mégis csendes Szemeretelepén, egy 1970-es építésű, de 2010-ben teljeskörűen és esztétikusan felújított, 580nm-es telken található, 152,3nm-es belső alapterülettel, 4 szobával, rendelkező, dupla komfortos családi ház, 29nm-es terasszal, két beállós külön garázzsal, tárolóval.

A 2010-es felújításkor megújult a ház teljes víz, villany hálózata, a fűtés rendszere pedig cirkókazánnal, új fűtőtestekkel, részleges padlófűtéssel egészült ki, a járólapozott részeken. A ház homlokzata a jobb hőtartás érdekében 8cm-es Dryvit szigeteléssel lett burkolva. A szobák és a konyhája, új hő-hangszigetelt, redőnnyel és szúnyoghálóval rendelkező műanyag ablakokkal lett beépítve. Mindamellett a belső ajtók is ekkor lettek cserélve. Szobák új parkettát, a folyosó, konyha és a vizes helységek pedig új járólapot, esztétikus burkolatokat kapott. A sarokkádas, zuhanyzós, dupla mosdós, WC-s, bidés fürdője és a külön WC-je, is ekkor kapott új szanitereket. Az étkezős konyha egyedi gyártású bútorzattal, beépített villanytűzhellyel-főzőlappal, kivezetett páraelszívóval, 12 személyes mosogatógéppel és fagyasztós hűtővel rendelkezik. Ezen kívül a kisebbik hálója, egy pár éve egyedileg készült, hatalmas gardrób szekrénnyel lett beépítve, ami szintén az árba értendő. További extra: az elektromos kert kapu, a gépkocsi beállás könnyítésére. Illetve a ház nyitás, mozgás érzékelővel ellátott riasztója, az illetéktelenek ellen. A fűtést-meleg vizet cirkó kazán szolgáltatja, aminek a havi díja átalányban fizetve 20eFt/hó. A víz, villany, saját órákról, a mért fogyasztás alapján fizetendő.

Továbbá a konyhából juthatunk le a 26nm-es mosókonyhába, gépészeti helységbe. Valamint a tetőtérben jelenleg egy padlás is található, ami a későbbiekben akár be is építhető.

A kert végében helyezkedik el egy 30nm-es dupla garázs, szekciós automata kapuval.
Közvetlenül mellette pedig egy 16nm-es tároló, ami műhelynek, hobby helységnek is kiváló.
A gondozott kert, locsolási mellékórára kötött, programozható öntöző rendszerrel, valamint kialakított szalonnasütővel rendelkezik, ahol a család kedvére élvezheti annak privát nyugalmát.

A ház oldalfala, a szomszéd ház falával a telek határon találkozik, a jobb telekpozíció érdekében. Viszont egymástól szerkezetileg elkülönülnek, így önálló családi ház mindkettő. Zavaró áthallás egyik irányba sincs, a falak vastagságának köszönhetően. A közvetlen és a távolabbi szomszédok egyaránt jók és kedves emberek.


A környék infrastruktúrája jó, gépkocsival és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen megközelíthető. Buszmegálló egy kellemes sétára a háztól: 183-as, 236-os, 236A. Villamos megálló szintén pár percre: 50-es. Ezenkívül a Spar, Lidl, Lőrinc center, szintén pár saroknyira. Iskolák, óvodák, rendelő szintén kerületen belül található.

A fent leírtakat figyelembe véve az ingatlan kiváló választás mindazoknak, akik egy letisztult, jó elosztású és terekkel rendelkező, valóban élhető, családi otthont keresnek, csendes környezetben.

A 89,9MFt-os ár irányár! Az ingatlan per és tehermentes, így az adásvételt követően 2-3 hónapon belül, kulcsátadással költözhető, birtokba vehető! Kérdés és megtekintési szándék esetén, hétvégén is várom hívását!

Irodánk továbbá, banki kapcsolatainknak köszönhetően szakértő és díjmentes segítséget nyújt, a vásárláshoz kapcsolódó vevői hitelügylet lebonyolításához, valamint kedvező 0,5%-os ügyvédi díjazással tesszük még rugalmasabbá az adás-vételt.

Ár

Irányár 89,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Home Expert
Név Szász István
Telefon +36 70 375 6 Mutasd
Email iroda@ Mutasd