Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 75 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 725 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült 1990
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje földszint + tetőteres
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika :
EXLUZÍV CSALÁDI HÁZ ELADÓ CSÖRÖGBEN!

Szívesen laknék ilyen házban! És Ön?
Tekintse meg videónkat!

Csörög település kiemelten kedvelt területrészén kínálunk megvételre egy 725 m2-es telken elhelyezkedő, földszintes, 75 m2-es alapterülettel rendelkező, jó ízléssel átformált és extrákkal ellátott családi házat.

AZ INGATLAN LEÍRÁSA:

A külsőleg is kellemes burkolatokkal és látványelemekkel körülvett ház összkomfortos, nappali + 2 szobás. Fűtése cirkóval üzemelő, klímával, kamera- és riasztórendszerrel, elektromos kapuval és elektromos garázsajtóval felszerelt.
Csendes utcában, családi házas zöld övezetben helyezkedik el. Utcájáról az udvarba lépőt gondozott, parkos terület, örökzöldek, piros, vidáman virító muskátlik veszik körül.

Szintén a Tulajdonos ízlését dicséri, az aprólékos részletek megtervezése és kivitelezése: A vezetékes vízről használható kerti kút, az udvaron elhelyezett szobrocskák és virágtartók, összehangolt lámpácskák, a fűzfa alatt kialakított sütögető és hintafotel, illetve a két szintben játékosan elhelyezett teraszok megnyugtató, kinti szabadidőtöltésre csábító látványa.

A két terasz közül az alsó: grillel, vízvételi lehetőséggel és italhűtővel kerti konyhaként működik, a felső - a most étkezőként is funkcionáló lakrésszel – egybenyitható, és napozó-, pihenőhelyként szolgál. A telken egyben ásott kút is található.

A tégla falazatú ház igényes kivitelű, zsalugáteres ablakokkal, jó minőségű nyílászárókkal rendelkezik. A fedett belépővel tervezett szép bejárati ajtón keresztül lépünk az előtérbe, ahonnan az egyterűként megálmodott, mégis funkció szerint jelzésszerűen osztott, terasz kapcsolatos ebédlő-nappali, konyha, és a hálóhoz, illetve fürdőszobához vezető közlekedő egységes képe fogad.

A jórészt nyitott, félboltívvel elválasztott konyhát kiegészíti a hűtőszekrény rejtésére és egyéb tárolásra alkalmas kamra is. A helyiség kialakítása ergonómiai szempontból praktikus, logikusan átgondolt. Szinte új, nem használt berendezése visszatükrözi a többi helyiség atmoszféráját összeillő egységet alkotva az egésszel.

A közlekedő végén lévő fürdőszoba szintén letisztult, lágy dizájnú, formatervezett, új Wellis fürdőkáddal, hozzáillő mosdóval, megvilágított falfülkékkel, és diszkrét, edzett, mart-üvegajtóval, mely a WC fülkét hivatott eltakarni.
Szobái külön nyílóak, levegős terűek, az egyik jelenleg hálóként a másik közös térként funkcionál. Az egész belső enteriőr megjelenésében és színeiben melegséget, barátságosságot, természetességet képvisel, könnyed eleganciát sugalló, de nem túlzó szecessziós jegyekkel.

A tetőtér jó állapotú, körülbelül 30%-os beépítésre ad lehetőséget, újabb szoba beépítésére való igény esetén.
A 3˚-os pince alkalmas bor, állandó hőfokon tartandó élelmiszerek tárolására, illetve itt kapott helyet a cirkó kazán és az Ariston villanybojler mely a melegvízről gondoskodik.

Az udvar végében található a tágas, több tárolós, tetőtérrészes, elektromos ajtós garázs, mely akár kerti kisházként is funkcionálhatna. Mellette fedett kocsibeálló, és elkerített terület kutyatulajdonosoknak.

ELHELYEZKEDÉS, MEGKÖZELÍTHETŐSÉG:

Csörög község Vác délkeleti szomszédjában fekvő település. Pest megyében, a Váci járásban, a budapesti agglomerációban található, a Budapest–Vácrátót–Vác-vasútvonal mellett.

Budapest felől a Külső Váci útról vagy az M3 autópálya kivezető szakaszáról egyaránt az M0 autópálya északi szakaszára jutunk, amelytől az M2 (2/A) út indul, Vác irányába. A főváros északi határától kb. 25 km fekszik.

Észak felől a Dunakanyarból, a 12 sz. vagy a 2. sz. útról Vácot elkerülve az M2-es útra lehet eljutni, ahonnan ismét a Gödöllő irányú lehajtónál kell elkanyarodni.

Vácról a város déli részén lévő ÖMV benzinkútnál keletre, a Gödöllői útra fordulva jutunk el a településre.

A keleti országrészből az M3-as autópálya Gödöllői leágazásától Szada, Veresegyház, Őrbottyán, Vácrátót útvonalon haladva érkezhetünk meg.

Tömegközlekedési eszközök közül a vasútvonal S71-es járatával, a 343-as, 344-es, 455-ös buszjáratokkal a település közvetlenül megközelíthető.

KINEK AJÁNLOTT:

Az ingatlan szinte bármilyen igényt kielégíthet:

Családalapítás előtt állók, kisgyermekesek, kertes környezetbe vágyók részére is kiválóan alkalmas, de egyedülállóknak is kivételes lehetőséget nyújt a nap fáradalmai után pihenésre, és tökéletes, zavartalan kikapcsolódásra a saját, minden igényt kielégítő otthonában.

Nagy előnye, hogy a Tulajdonos szinte minden részletében törekedett a hely megfelelő kihasználására, egyben szépségére, otthonosságára és a harmónia megteremtésére az egész területen.
Ezért felújítására, átalakítására már nem szükséges időt vagy tőkét fordítani.

Az ingatlan időpont egyeztetés után akár hétvégén is megtekinthető.

Irányára: 54,9 M Ft

Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt a vásárlásban:

- Ingyenes tanácsadás
- Földhivatali ügyintézés
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Értékbecslés, értékfelmérés
- Hiteltanácsadás és hitelügyintézés
- Biztosítási terület
- Jogi háttér biztosítása

Köszönjük, hogy minket választ!

Ár

Irányár 60 millió Ft (800 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Ingatlaniroda
Név Moys-Szabó Tünde
Telefon +36 70 620 7375,+36 70 564 Mutasd
Email m.szabotunde@ Mutasd
kiemelt