Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 123 m²
Építési állapot használt
Építési mód vegyes
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 977 m²
Komfort összkomfort
Fűtés vegyes
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika :
Családok figyelem! Délegyháza központjában, kis forgalmú, csendes, aszfaltozott utcában, kitűnő adottságokkal rendelkező, 123 m2 hasznos alapterületű, betonfödémes, vegyes falazatú családi ház, 977 m2-es telekkel eladó. A régebbi épületrész beton alapra, beton födémmel, vályogból épült, cserépfedéssel. Található benne 2 szoba, egy hatalmas nappali, kádas fürdőszoba, külön WC, egy előszoba, valamint egy kazántároló helyiség. Ehhez az épületrészhez 2012-ben hozzáépítettek téglából, egy konyha+ebédlőt, valamint egy szobának használható helyiséget. Ez az épületrész palával fedett.

A nappali helyiségben is van víz és csatorna kiállás kialakítva, így egy amerikai konyhás nappalit is ki lehet alakítani, az amerikai konyha kialakításával a jelenlegi konyha-ebédlő feleslegessé válna, így az szobaként lenne használható. A 38 m2-es nappaliból egy válaszfal beépítésével kialakítható még egy szoba, így ezekkel az átalakításokkal még két szobával növelhető a szobák száma.

A régebbi, valamint az újabb épületrész homlokzata is dryvittal szigetelt, a ház külső homlokzata, lábazata frissen festve. Mindkét épületrészben kétrétegű üvegezéssel ellátott fa nyílászárók lettek beépítve, és a bejárati ajtó is cserélve lett, a ház belülről is frissen festve. A ház fűtése vegyes tüzelésű kazánnal megoldott, ami egy új építésű kéményre van kötve, a hő leadás radiátorokkal történik. A meleg vizet gázüzemű vízmelegítő állítja elő. Riasztórendszer kiépítve, az elektromos hálózat rézvezetékkel huzalozva. A főbejárat előtt van egy 8 m2-es fedett terasz is. Az újabb épületrész mellé egy zsalukő alapra épített 20 m2-es, könnyűszerkezetes tárolót is építettek. Az épület mellett, közvetlenül az épülethez kapcsolódva található még egy 98 m2-es ház alap+zsalukő lábazat, aljzatbetonnal kiöntve.

A ház nagyszerű lehetőség arra, hogy egy család remek otthonává váljon.
Központi elhelyezkedésének köszönhetően minden egy karnyújtásnyira található tőle.
A közelben számtalan bevásárlási lehetőség található, élelmiszerboltok, hentes, zöldséges, pékség, dohánybolt, gyógyszertár, pizzéria, cukrászda, stb. A közelben van általános iskola, polgármesteri hivatal, sportcsarnok, edzőterem. Kitűnő tömegközlekedési lehetőségek, 5 perc sétára található a vonatállomás, valamint a helyi, és helyközi járat buszmegállója.

Ingyenes HITEL és CSOK ügyintézés, nem csak nálunk vásárolt INGATLANOKRA!
Kérésére a kalkulációt és a hitel-elő bírálatot elkészítjük Önnek.
Az ingatlan ENERGETIKAI tanúsítványát is megcsináljuk.
Cégünk ügyvédje jogi tanácsadással rendelkezésre áll.
Várjuk megtisztelő hívását!
A Facebookon is keressen minket, napi híreink megtekintéséhez!

Ár

Irányár 35,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Ridom Ingatlan Központ
Név Róka Attila
Telefon +36 70 418 1637,+36 70 209 Mutasd
Email roka.attila@ Mutasd