Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 270 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 6 szoba
Telek terület 540 m²
Komfort komfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Hol is kezdjem:

Érd Postástelep egyik legjobb részén 5 szobával + 35nm nappalival , galériás megoldással rendkívül élhető családi ház eladó. A ház 2 generációnak is minimális átalakítással megoldás lehet.

A földszinti részen egy kis szoba van, akár irodának is alkalmas. Mellette különálló nagy mosókonyha, majd kazánház, és egy hatalmas bárpultos "dühöngő", barátok, rokonok együttlétéhez.

Az első szinten a hatalmas nappali, hálószoba, gyerekszoba, és egy zuhanyzós fürdőszoba óriási masszázs-káddal. Szintén itt található a nagyméretű konyha ebédlővel és egy nagy terassszal.

Egy szinttel feljebb egy konditeremnek kialakított helyiség, méreteiben két szobának is alkalmas, gardrobbal és még egy gyerekszobával.A lakásban légkondícionálóval megoldott a kellemes hőmérséklet nyáron.

Az udvarban két garázs, mellette egy zárt udvar akár nyári pancsoláshoz felállítható medence részére. Az utcában autóbuszjárat Kelenföld végállomással, vagy Érd központja felé 3 megálló, de a vonat kb 10 perc gyalog. A kerítés előtt az utcán több gépkocsi is kényelmesen megállhat.

Óvoda, iskola 5 perc gyalog. Az ár alkuképes.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Hazai Otthonteremtő Kft / Fővárosi Ingatlaniroda általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Az iroda weboldalán megtalálja a teljes adatvédelmi nyilatkozatot.

Ár

Irányár 59,85 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Fővárosi Ingatlaniroda
Név Ambrus Márta
Telefon +36 20 243 Mutasd
Email ambrus.marta@ Mutasd