Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 134 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 3+2 félszoba
Telek terület 661 m²
Komfort komfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Mint megannyi évszázados birtok, ez a ház is legendákról tudna mesélni. Laktak falai között arisztokraták, vagy éppen Kosztolányi Dezső. Volt felosztva az átkosban sok család közt, hallott gyermekzsivajt eleget. Mára az udvarházból maradt egy 661 nm telek, rajta az eredeti házon kívül egyéb, lakható melléképületekkel.  A főépület  akár 3 lakásként is funkcionálhat (összesen 95 nm lakótérrel), a kisebb lakóházak (további 24 + 15 nm) önálló fészekként élhetnek tovább. Garázs, szuterén (pár évtizede még több család lakta), és igazi, míves borospince.

Olyan vevőnek ajánlom, aki megóvni, helyreállítani akarja az értéket, új életet lehelni a falakba, otthonná tenni ismét, birtokká, birodalommá. Ahonnan pár perc séta a Duna part, ahol a birtok végében magasodó domboldal bújócskára csábítja a kicsiket, kilátásban gyönyörködésre a nagyokat.

Igen, költeni kell rá, felújításra vár (ráadásul védett a homlokzat), a lélek és a  fantázia mellé pénz is kell. De ha már most  látja maga előtt a kész művet, akkor mindenért kárpótolja, belevág, és büszkén viszi tovább e patinás házat a jövőbe

(A tények: összközműves, statikailag/műszakilag jó állapotú épületek, sok lehetőséget rejtő, de felújítandó ingatlan)

 

Nézze meg videón is:

https://www.youtube.com/watch?v=ax_HnDko8_A

 

 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Hazai Otthonteremtő Kft / Fővárosi Ingatlaniroda általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Az iroda weboldalán megtalálja a teljes adatvédelmi nyilatkozatot.

Ár

Irányár 26,8 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Fővárosi Ingatlaniroda
Név Molnár Zsolt
Telefon +36 30 188 Mutasd
Email molnar.zsolt@ Mutasd