Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 199 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 647 m²
Komfort duplakomfort
Fűtés vegyes
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1891
Épület szintje 2
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Hivatkozási szám: 245972
NAGYCSALÁDOSOK, VÁLLALKOZÓK FIGYELEM !!!!!

Borsod – Abaúj - Zemplén megyében, FESTŐI KÖRNYEZETBEN ERDŐBÉNYE településen, kínálok eladásra egy fantasztikus ingatlant, amely a múlt században, egész pontosan 1891 - ben épült az írások szerint. Természetesen folyamatosan karbantartott, abszolút modern ingatlanról beszélünk, amely 199 nm nagyságú, kőből épült, cseréppel fedett családi házként funkcionáló épület, amely alatt egy CSODÁLATOS PINCE található két ággal, két mélységgel, hibátlan klímával.
Nyílászárói páratlan kivitelezésű hőszigetelt, automata emelővel felszerelt redőnnyel, szúnyoghálóval ellátott hibátlan állapotú ablakok és ajtók. A 3 szobás + 2 nappalis ingatlan megálmodói falusi vendéglátásban gondolkodtak, így az ingatlan 2 bejárattal rendelkezik. Most azonban egy család él itt, nagyon szép ízléses körülmények között. Fekvését tekintve keleti - nyugati, fantasztikusan világos, viszonylag nagy terekkel rendelkező ingatlan. A házban központi porszívó lett beépítve és van még egy csoda jó dolog, ami izgalmassá teszi: saját telefonközpontja van! A konyhai bútor ide lett tervezve, tehát itt marad a beépített gépekkel együtt.
A kapu elektromosan működik, az udvar részben szilárd burkolatú, nagyon szép növényekkel beültetett, és van egy hatalmas diófa is az udvaron.
Itt kapott helyet a szalonna sütő, a gyerek játszótere, és a garázsok is lettek kialakítva. Az udvar végén találunk egy szerszámos kamrát, amely stílusában illik a házhoz és a környezethez.
ÉRDEKESSÉG: maga az udvar és a kert magasan helyezkedik el így az ingatlan nagy része kőfallal körbevett. Ami egyébként rendkívül jól illik a környezetbe.
Álom lehet itt élni...

Helyiséglista:
Előszoba: 7,05 nm
Nappali: 30,06 nm
Fürdőszoba: 6,36 nm
WC: 1,14 nm
Közlekedő: 5,28 nm
Konyha + ebédlő: 23,49 nm
Szoba: 20,72 nm
Társalgó: 19,49 nm
Fürdőszoba: 5,29 nm szoba
Szoba: 19,87 nm
Szoba: 11,57 nm
Társalgó: 29,49 nm
Fürdőszoba: 3,85 nm

Ár

Irányár 44 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Borsodi Ingatlan Ingatlaniroda
Név Kovács Julianna-Szerencs és környéke
Telefon +36 20 475 Mutasd
Email kovacs.julianna@ Mutasd