Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 61 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3+1 félszoba
Telek terület 250 m²
Komfort összkomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: felújítandó
Épült kb. 1980
Épület szintje 2
Energetika :
Terasz 6 m²
Családi ház eladó Gárdonyban.

Gárdony a fővárostól 50, a megyeszékhelytől, Székesfehérvártól 17 kilométerre található. A település gazdaságát a turizmus határozza meg, vonzerejét elsősorban a Velencei-tó strandjainak köszönheti.


A meghirdetett ingatlantól az Agárdi szabad strand, és a LIDL élelmiszerbolt mindössze 4 perces gyaloglással elérhetők (300-300m). Az agárdi gyógy-és wellness központ 20 perc sétára (3p autóval), a Velence Spa egy vonatállomásnyira van.


A házat 1997-ben teljesen újra gondolták, és tetejét manzárd beépítéssel, két szintessé alakították át, és az egész házat 6 cm Austrotherm hőszigeteléssel borították. A földszinti nettó alapterület 31,8 m2, melyhez egy 2,7 m2-es szerszámos ház is tartozik. A víz,-és villanyvezetékeket 2020-ban cserélték.

Az eredeti ház sóskúti mészkőből épült, födémszerkezete koszorús vasbeton. A felső szint tégla falazatú, teteje fa tartószerkezetű, 16 cm-es hőszigeteléssel szigetelt, belül GK borítással, kívül deszkázott bitumenes zsindelyfedésű.


A nappali falakat belül szintén 2020-ban teljesen felújították (GK, glett, festés). Ebből a 12 m2-es nappaliból nyílik a vadiúj konyha, az új burkolatos zuhanyzós fürdőszoba, és wc. A konyhából a teraszra lehet kimenni. A ház elejében levő mosókonyha helye elő van készítve. Tehát a konyha és a fürdőszoba is 2020-ban új burkolatot kapott, a nappaliba az új laminált padló a helyszínen van (kivitelezés megbeszélés kérdése).
Az előszobából alakították ki a tetőtérbe felvezető lépcsőt. A tetőtér 29.9 m2-es, itt egy gardrób-sarok (beépített szekrény) , 2 hálószoba, és egy mellékhelység van.
Fűtése fali gáz-héra, de ha kandallóra vágyik új tulajdonosa, egy kémény is van a nappali falban.
A telek kb. 250 m2 saroktelek, gyümölcsfákkal, szőlővel beültetett.
Az üdülőlőre az 1998-as tetőtérbeépítés után megkérték az átminősítést lakóházzá.
Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető. A kertet lomtalanítva adják át, a bútorok megegyezés kérdése.

Ár

Irányár 32.9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Beropex Ingatlan
Név Veres Istvánné
Telefon +36 70 503 Mutasd
Email veresne.edit@ Mutasd