Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 74 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 2 szoba
Telek terület 227 m²
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 1
Kilátás utcára,
Hivatkozási szám: 255899
Városban, de mégis zöldben ház eladó......


Eladásra kínálok Borsod – Abaúj - Zemplén megye, északi részén, Gönc városában egy hagyományos fagerendás, kőből épült parasztházat.
A falak átlagos vastagsága 50 cm. Az ingatlan 227 m2 - es telken fekszik, a ház maga 74 m2. Az épület karbantartott állapotú. Az udvaron egy kis virágoskert található. A házba belépve először az előszobába jutunk. Innen nyílik a fürdőszoba, ahol korszerű gázmelegítő biztosítja a meleg vizet, a kellemes hőmérsékletről pedig egy gázüzemű fali melegítő gondoskodik. Az előszobából balra indulva az egyik szobába jutunk. Itt gázkonvektor szolgáltatja a meleget, valamint található még egy jó állapotban lévő cserépkályha is, amivel nagy hidegben kellemes meleget tudunk varázsolni. Innen tovább jobbra haladva átjutunk egy másik szobába, ahol jelenleg nincsen semmilyen fűtőtest, de a gáz beállás ki lett építve. Ebből a szobából remek kilátás nyílik a szemközti hegyekre, amit jó időben az udvarról is élvezhetünk. Visszatérve az előszobába, balra nyílik a konyha. A konyhában a melegről szintén gázkonvektor gondoskodik. A konyhából egy szép nagy spájzba jutunk, ahol nagyon sok helyet találunk, lehet bőven befőzni, tárolni, minden elfér.
A ház szerkezetileg jó állapotban van, víz, villany, gáz, szennyvíz bevezetve, viszont a belseje felújítást igényel. Kiváló lehetőség, ha valaki egy stabil házat szeretne, amit aztán a saját ízlése szerint újít fel.
A ház alatt pince található, valamint egy kis kert is tartozik az ingatlanhoz. Pont annyi hogy lehessen benne egy kicsit dolgozgatni, de ne terheljük le magunkat túlságosan.

A városban iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár, POSTA, bolt, uszoda található.
A közelben gyönyörű kiránduló helyek, a boldogkői, a regéci és a füzéri vár található.
Göncön található az ország egyetlen pálinka múzeuma, de van itt helytörténeti múzeum, huszita ház, biblia kiállítás szintén megtekinthető. A közeli Telkibánya további remek kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget kínál.
Amennyiben megtetszett Önnek ez a lakható, csendes, zöldben lévő kis ház, kérem keressen, szívesen megmutatom, akár hétvégén is.
Irodánk teljeskörű ügyintézéssel áll ügyfeleink rendelkezésére.

Helyiséglista:

Szoba: 16 m2
Szoba: 16 m2
Előszoba: 8 m2
Fürdőszoba: 6 m2
Konyha: 18 m2
Spájz: 10 m2Ár

Irányár 4 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Borsodi Ingatlan Ingatlaniroda
Név Angyalné Molnár Szilvia
Telefon +36 20 223 Mutasd
Email molnar.szilvia@ Mutasd