Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 138 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 1222 m²
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 1
Kilátás utcára,
Hivatkozási szám: 258678
EGYÜTT KÖLTÖZŐK FIGYELEM!

Eladásra kínálunk Borsod – Abaúj - Zemplén megyében, Gönc városában egy 1222 m2-es telken fekvő, 125 m2 - es sarokházat, mely két külön lakrészből áll. Mindkét lakrész külön bejárattal, külön villanyórával és modern, 5 ponton záródó biztonsági ajtóval rendelkezik.
Az első lakrész 62 m2, melyben egy tágas előszoba, egy fürdőszoba, konyha és 2 szoba található. A fürdőszoba, az előszoba és a konyha járólappal burkolt, az első szobában még a régi parketta található kiváló állapotban, a hátsó szobában gyönyörű hajópadló. A nyílászárók az eredetiek, de gondosan karbantartottak. Az otthon melegéről gázkonvektorok gondoskodnak, a meleg vízről villanybojler.
A másik lakrész szintén az udvarról közelíthető meg. Itt egy előszoba, fürdőszoba WC - vel, szoba, konyha és spájz került kialakításra. Ez a lakrész 54 m2. A konyha, fürdőszoba, előszoba járólappal burkolt, a szobában laminált parketta lett lerakva. A nyílászárók itt is az eredetiek, de kitűnő állapotúak. A helyiségek fűtése nem megoldott, ez a feladat az új tulajdonosra vár.
A házhoz hatalmas kert tartozik, gyümölcsfákkal, valamint a kert végében egy 10 m hosszú pince is található.
A terület jól bekamerázott, csendes nyugodt, biztonságos. Az utca nem túl forgalmas, így nem zavarja az otthon nyugalmát semmilyen különösebb zaj.
Orvosi rendelő, bolt, óvoda, iskola pár perc sétára. A közlekedés jó, Encs, Miskolc könnyen elérhető.
Nagyszerű otthon lehet olyan családok számára, ahol szülőkkel együtt költöznének, hiszen itt két lakrészben külön, mégis együtt lehet az egész család.
Az ingatlan remekül átalakítható irodának, de akár vendéglátásra alkalmas hellyé is tehető. Nagyon sok lehetőséget rejt magában, csak kreativitás kérdése és egy jó ötleté.
Irodánk teljes körű ügyintézést nyújt. BABAVÁRÓ TÁMOGATÁS vagy KAMATTÁMOGATOTT LAKÁSKÖLCSÖN is igényelhető az ingatlan megvásárlásához.
Amennyiben felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal akár hétvégén is!

Helyiséglista:
1. lakrész
Szoba1: 18,44 m2
Szoba2: 25,43 m2
Fürdőszoba: 2,45 m2
Előszoba: 5,91 m2
Konyha: 9,49 m2

2. lakrész
Szoba: 26,1 m2
Előszoba: 5,13 m2
Konyha: 14,17 m2
Fürdőszoba: 4,68 m2
Spájz: 4,25 m2
Tároló: 7,85 m2

Ár

Irányár 10.5 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Borsodi Ingatlan Ingatlaniroda
Név Angyalné Molnár Szilvia
Telefon +36 20 223 Mutasd
Email molnar.szilvia@ Mutasd