Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 112 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 6 szoba
Telek terület 624 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés vegyes
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1987
Épület szintje földszint + tetőteres
Energetika nincs
Győr-Kisbácsa Győr észak-nyugati részén található. A szlovák határtól 10 az osztráktól pedig 50 km-re fekszik. A város külhatárának köszönhetően kissé vidékiesebb hangulatú a környék, de minden fontos intézmény, és helység pár perc utazással azonnal elérhető. A régi 1-es út alig 5 távolságra van. Nem messze a településrész határától a Mosoni-Duna kanyarog.

A családi ház egy kisebb dombon helyezkedik el. A112 m2-es 2 szintes, és 6 szobás ház téglából épült 1987-ben. Az nyugati tájolású otthon egy 624 m2-es telken fekszik. A telken találhatóak melléképületek, illetve egy nagyon jó hozamú 12 m-es fúrt kút. A házhoz tartozik 2 földszint alatti mélygarázs ami a pincében lett kialakítva plussz 1 különálló garázs az udvaron ami szerelőaknával is rendelkezik. A pince 20 cm-es beton vasalással van ellátva. Továbbá itt található a ház fűtéséért szolgáló kazán is, ami vegyes fa tüzelésű, viszont egy karral könnyedén átválthatunk gázra is. A hőleadásért alumínium radiátorok felelnek. Víz,villany (ipari áram 3x16A) bekötve. A pincéből egy lépcsőn feljutva a konyhában találjuk magunkat. A konyhája nagy, tágas, és világos. Az előszobába érve, a lépcsőn látszik, hogy a tulaj közbenjárásával gondosan kiválasztott minőségi fából készült. Ugyancsak ezt tükrözi a tágas nappaliban lerakott akác parketta. Nyílászárok fából, és műanyagból vannak. A fürdő és WC külön helyiségként az előszobából nyílik. A fürdőszobában kád található. A ház remek elosztású. Az emeletre vezető lépcső felett lambéria található. Az emleten 3 szoba, illetve egy fürdőszoba fogad minket, amiben található a WC is. A felső emeleti két szoba tetőtéri kalakítású.

További információkért állok rendelkezésére, időpont egyeztetésért keressen bizalommal!

Irodánk teljes körű és ingyenes hitel ügyintézéssel, jogi és ügyvédi háttérrel és egyéb lakásvásárlás, és bérlés esetén felmerülő kérdésekkel kapcsolatban szívesen áll a rendelkezésükre,továbbá segítséget tudunk nyújtani babaváró-hitel, CSOK, energetikai tanúsítvány, és jogi kérdésekben is.

Remélem hamarosan Önt is a leendő ügyfeleim között köszönthetem!

Ár

Irányár 49.5 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda KOMPLEX INGATLAN
Név Füle Csongor
Telefon +36 30 462 Mutasd
Email fule.csongor@ Mutasd