Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 88 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 2587 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: újszerű
belül: felújított
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika :
Váctól 30 perc, Rétságtól 10 perc autóútra, Horpácson, a természet lágy ölén került eladó sorba, egy teljesen felújított, azonnal költözhető családi ház!

2587 négyzetméteres dupla telken fekszik, ami akár gazdálkodásra is alkalmas. Friss levegő, csend és nyugodtság jellemzi, akár állandó lakhatásra, akár hétvégi háznak is tökéletes választás lehet. Elektromosan nyíló kapun jutunk be, a 41 négyzetméteres dupla garázs két beállója is elektromosan nyílik. A 88 négyzetméter belső alapterületű családi ház és a dupla garázs mellett találunk még egy 28 négyzetméteres lemez tárolót beton alappal, és egy tágas fedett teraszt, ahol a kertünk pazar panorámáját élvezhetjük. A ház alatt pince helyezkedik el. A kerti locsoláshoz egy ásott kút áll rendelkezésünkre.

Az ingatlan tégla építésű, összközműves, hőszigetelt, a fűtéséről gázcirkó gondoskodik, ami a melegvíz ellátást is szolgáltatja, de annak a hőmérséklet egyenletessége egy gázbojlerrel megoldott. A fűtésre fával is van lehetőség, amihez két cserépkályha áll a rendelkezésünkre, egy a nappaliban, egy az egyik hálószobában, Az elmúlt években a teljes ingatlan felújításon esett át, ez takarja a tető cseréjét, új kéményt, hőszigetelést, a nyílászárók cseréjét, a vezetékek teljes cseréjét, a hozzáépítéseket, a riasztó bekötését.

A ház helyiségei: Amerikai konyhás nappali, két hálószoba, egy épített zuhanyzós fürdőszoba, spájz, pince lejáró/spájz.

Per- és tehermentes, 60 nap alatt birtokba vehető.

A településen Falusi CSOK elérhető, az ingatlan is megfelel a követelményeinek, így 3 gyermek esetén akár 5+5 millió Ft. igényelhető vásárlásra és korszerűsítésre. CSOK felhasználása esetén a vásárlás illetékmentessé válik.

A környéken számtalan látnivaló és kirándulóhely található (Bánki-tó, Drégely vára, Palóc Múzeum, stb.), melyek nagyszerű lehetőséget kínálnak a testi-lelki feltöltődésre.

A Rétsági Ipari Park-ban folyamatos a munkaerő felvétel, ami autóval és tömegközlekedéssel is 10-15 perc alatt elérhető.

Az ingatlan vételára: 39.900.000 Ft.

Ár

Irányár 39,9 millió Ft (421,48 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda RDS Ingatlaniroda
Név Erdősi Tamás
Telefon +36 30 518 Mutasd
Email erdosi.tamas.rds@ Mutasd
CSOK
igényelhető