Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 121 m²
Építési állapot használt
Építési mód vegyes
Szobák száma 3+1 félszoba
Telek terület 226 m²
Komfort összkomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: felújított
belül: részben felújított
Épült kb. 1830
Épület szintje földszint + tetőteres
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Eladó Kismaros központjában egy rendkívül sok lehetőséget magában rejtő 1/1 tulajdonú, tehermentes, összközműves lakóingatlan.
A 121 nm-es családi ház két részre tagolódik: tetőtere rendkívüli alapossággal lett felújítva, benne nappali és két hálószoba, előtér, konyha, étkező és fürdőszoba van. Ez a rész nettó 57, bruttó 69 nm.
Ezen a szinten helyezkedik el a kis kert, ahol a kerti sütőtől a trambulinon keresztül a medencéig minden helyet kapott.

A ház alsó szintjén hatalmas, 43 nm-es eredeti présházba lépünk be (1877-es működő préssel), melyhez 32 nm-es dongaboltozatos pince, mosókonyha, előtér és külön mellékhelyiség csatlakozik. A földszinti rész a családi ház minden igényt kielégítő nappalija, vagy külön egységként akár borozó is lehet.
A 2000-ben megtörtént átépítés során a tetőzet cserépfedést kapott, 15 cm hőszigetelő réteggel. Nyílászárók thermoüveges műanyagok, a kis bukóablakok pedig gázzal töltött fa keretűek.
Az ingatlan fűtése gázkazánnal és puffertartályos vegyes tüzelésű kazánnal is megoldottak. Szerelt kémény saválló, szigetelt, bélelt. 3 fázis, 380 volt, internet van a házban.

A családi ház a kismarosi vasútállomástól 3 percre található, onnan zónázóval 38 perc alatt a Nyugati pályaudvarra érünk.

Ár

Irányár 49,99 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda BH Ingatlancentrum
Név Balta Mónika
Telefon +36 20 502 7 Mutasd
Email balta.monika@ Mutasd