Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 60 m²
Építési állapot használt
Építési mód vályog
Szobák száma 2 szoba
Telek terület 870 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés központi fűtés
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: felújítandó
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje földszintes
Energetika :
Terasz 9 m²
Eladóvá vált Kosdon egy 60 négyzetméteres családi ház!

A ház Kosdon egy csendes utcában, összesen 870 négyzetméteres telken található. A vályog falazatú ház fedett terasszal rendelkezik.

A házban balra található a folyosó végén egy kamra egy nagyobb, és egy kisebb szoba, ami ablakkal nem rendelkezik. A két szoba között található egy cserépkályha, amely mind a két szobát tudja fűteni.Jobbra haladva találjuk a konyhát és a kisebb kamrát illetve a toalettet, mellette helyezkedik el a fürdőszoba, ahol jelenleg zuhanytálca van, de a fürdő mérete lehetővé teszi akár egy kád elhelyezését is.

A ház központi fűtéssel rendelkezik, vízteres kandalló szolgál a fűtésre, a meleg vizet bojlerből nyerhetjük. A házban van víz, villany, csatorna, a gáz az utcában található, igény szerint bevezethető. A kertben van egy kerti csap is, amely a vezetékes hálózatra van rákötve.

A házhoz tartozik egy garázs, amely előtt az udvaron egy szerelőakna is található. Az udvaron vannak gazdálkodásra alkalmas épületek, szerszámos épület, illetve egy a domboldalba vájt pince.

A kertben található egy kis dísz-tavacska és néhány gyümölcsfa is.

Vác gépjárművel 10 perc alatt megközelíthető, ahonnan Budapestre az M2 úton akár 25 perc alatt el lehet érni. A településről buszjárat közlekedik.

A ház cserép tetővel rendelkezik, fala részben vizesedik, a fotók a valóságot tükrözik, az állapotát az ára is mutatja! Ha valaki kellőképpen vállalkozó szellemű, akkor fantáziával kellemes otthon varázsolható belőle!

Ha felkeltettem az érdeklődését, akkor várom megtisztelő hívását! Az ingatlan előzetes időpont egyeztetés alapján megtekinthető!

Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt az ingatlanvásárlásban:

- Ingyenes hitelügyintézés
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Értékbecslés
- TanácsadásÁr

Eredeti irányár 17.9 millió Ft
Akciós ár 15.9 millió Ft (246.51 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Ingatlaniroda
Név Virág Edina
Telefon +36 70 634 Mutasd
Email virag.edina.bh@ Mutasd