Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 100 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 2975 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújított
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika :
Lánycsókon jó állapotú családi ház eladó. A külső nyílászárók hőszigeteltek, az ablakok redőnyösek, szúnyoghálósak, a szobák laminált padlósak, a burkolatok jó állapotúak. A fűtés fatüzelésű- és gáz- kazánnal is megoldott. A gázkazánt 2019-ben cserélték. A tető Bramac cseréppel fedett. A meleg vizet napkollektor biztosítja. A légkondicionált főépületben folyosó, 3 szoba, nappali-étkező-konyha, fürdő, WC található.
Nagy melléképület tartozik hozzá, melyben egy nyári konyha fürdővel, kamrával, nagy garázs, kazánház lett kialakítva. A melléképület tetőtere beépíthető. A házhoz tartozik még pince, ólak, tárolók, kút, fedett kapualj. A telek végében patak folyik, mely különösen előnyös lehet baromfi tartására. A patak másik oldalán elhelyezkedő 1442 m2-es kert külön helyrajzi számon van, a meghirdetett telekméretbe beletartozik, de külön is eladó.
A kertben lévő fóliasátor és kút a növénytermesztést segítik elő. Összességében véve az ingatlan kiválóan alkalmas gazdálkodásra, állattartásra, növénytermesztésre.

Ár

Irányár 29 millió Ft (271,88 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Szabó Róbert EV.
Név Szabó Róbert
Telefon +36 20 251 Mutasd
Email szaborobert@ Mutasd