Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 108 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 2 szoba
Telek terület 908 m²
Komfort komfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 2
Kilátás utcára,
Eladásra kínálok Nagykátán egy mesébe illő otthont!

 

Az ingatlan Nagykáta egyik legcsendesebb utcájában található remek infrastruktúrával!

 

Csendes békés környék remek szomszédok.

 

Az ingatlan teljes felújításon esett át! A régi vályogházat alapig bontották és innen lett újra építve 10 éve! A házba belépve egy nagyon kellemes otthon tekinthetünk meg.

 

A vályog rész csupán csak 30 négyzetméter az amerikai konyhás részben, de statikussal be lett vizsgáltatva így egy galériás második szint is kiépítésre került. Az ingatlanhoz egy nettó 20 négyzetméteres hálószoba lett építve a mai napig elérhető legjobb építő anyagokból 2019-ben, amit a bejárati ajtón belépve jobbra tekinthetünk meg! Bejárattal szemben érünk el a galéria lépcsőjéhez, illetve az amerikai konyhás nappalihoz mely adottságait tekintve mindig világos! A konyharészből nyílik a fürdőszoba mely egy válaszfallal rendelkezik! A fürdő egyik felén egy jakuzzis kád található a másik felén az illemhelyiség. Itt van elhelyezve a kombi gázkazán mely a fűtésről és a melegvízellátásról gondoskodik! A fürdőszobában padlófűtés, az ingatlan többi részén radiátoros fűtésmód gondoskodik az otthon melegéről!

 

Az ingatlanhoz tartozik egy 14 négyzetméteres terasz is! És kialakításra került egy éve fúrt kút is! A házon teljesen új bádog és csatorna található! Ezen felül az utcafronti kerítés is újonnan lett építve, a kocsibeállóval együtt!

 

Közelben elérhető tömegközlekedési eszközök, benzinkút, bevásárlási lehetőségek, iskolák, óvodák! Budapest csupán 48 km-re található!

 

Ha felkeltettem érdeklődését keressen bizalommal!

Hitel és CSOK ügyintézés egyhelyen!

 

Intor Ingatlan – Otthont biztonságban!

 

 

 

Ár

Irányár 33.9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Intor Ingatlan
Név Kollár Ábel Gergő
Telefon +36 70 635 Mutasd
Email info@ Mutasd