Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 50 m²
Építési állapot használt
Építési mód vegyes
Szobák száma 2 szoba
Telek terület 735 m²
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: felújított
belül: felújított
Épült kb. 1955
Szobák elhelyezkedése egybenyílóak
Épület szintje földszintes
Energetika nincs
Lift nincs megadva
Pilis központjától kb. fél kilométerre található az ingatlan. A 735 nm-es telken két épület található. A főépületben szoba, gyerekszoba, konyha-étkező, előtér, fürdőszoba kapott helyet. Az épületet kívül-belül felújították, melynek keretében ki lettek cserélve a villanyvezetékek, a vízvezeték és a szennyvízelvezetés. A padláson 10 cm-es üveggyapot hőszigetelést helyeztek el, ennek köszönhetően az épület energetikai jellemzői nagyon jók. Új a laminált padló, mely alatt új 10 cm-es beton és 10 cm lépésálló hungarocell, valamint vízszigetelés lett elhelyezve. A konyhában teljesen új a csempe a falon, és a járólap. Ki lettek cserélve az ablakok és az ajtók, mindegyik felett beton áthidaló lett beépítve. A képeken látható sütő, főzőlap, szagelszívó és a vadonatúj konyhabútor az alku nélküli vételár részét képezik. Az épület körbe lett pucolva, Önnek már csak a színt kell kiválasztani, hogy új otthonát saját ízlése szerint alakíthassa ki.
Az 50 nm-es melléképület még felújításra szorul. Azonban az is lehet egy külön generáció lakhelye is, hiszen szoba, fürdőszoba található benne. De lehet egy vállalkozás irodája, vagy akár egy műhely is. Ebből a szempontból nagyon kedvező, hogy a 3 fázis is be lett vezetve.
Az ingatlan összközműves. A fűtésről és a melegvíz ellátásról gázcirkó gondosodik.
A hátsó kerítés új.
Az udvaron található még egy bevasalt alapra épült könnyűszerkezetes 9,7x5,7 m-es műhely is, trapézlemez tetővel. Amennyiben erre nincs szüksége, könnyedén elbontható.
Ha szeretne igen jutányos áron három épületet is megvásárolni, megoldva így az összeköltözés vagy vállalkozás indítás problémáját, ne keressen tovább, megtalálta a legjobb lehetőséget.
Amennyiben hitelre szeretné megvásárolni az ingatlant, irodánk bankfüggetlen, ingyenes hitelügyintézést vállal.

Ár

Irányár 19,5 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda PILIS HOME Ingatlan
Név Kovács Ákosné
Telefon +36 20 365 8 Mutasd
Email eport@ Mutasd