Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 150 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 468 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: részben felújított
Épült 1990
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje földszint + tetőteres
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Pilis központjában, a Dánosi úton található az ingatlan. A 468 nm-es telken egy 3 szintes családi ház kapott helyet . A pinceszinten egy 40 nm-es, két autó beállására alkalmas, szerelőaknás garázs, illetve kazánház és tároló található. A földszinten van a hatalmas étkező, konyha spejzzel, nappali és a hálószoba, valamint egy kis háztartási helyiség. Az emeleten 3 szoba és egy fürdő lett kialakítva. A lakófunkciós terület 150 nm. Az 5 szobás épület sarki telekre épült 1990-ben, azonban 2018/2019-ben egy nagyfelújításon esett át, melynek keretében a konyha és a földszinti fürdőszoba új burkolatot kapott, és megújult a vízvezeték hálózat . A fürdőszoba járólapjában ledvilágítás lett elhelyezve, mely külön villanykapcsolóval működtethető. Az egyik emeleti szobában, illetve a földszinti nappaliban légkondicionáló gondoskodik nyáron a kellemes hőmérsékletről.
Duplakomfortos, fürdőszoba a földszinten és az emeleten is van. A fenti fürdőszoba nem lett felújítva, az még az 1990-ben kialakított állapotú. A ház kétgenerációssá átalakítható az emeleten kialakított vízkiállásoknak köszönhetően, amit egy konyha igényelne.

Az ingatlan összközműves, vezetékes víz, gáz, csatorna, villany be van vezetve. A kert locsolása fúrt kútról történik, az ezt lehetővé tevő vízszivattyú szintén új. A fűtési rendszer is modernizálva lett, új kondenzációs gázkazán felszerelésével, azonban vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll alternatív fűtési módként . 3 fázis szintén be van vezetve az ingatlanba, amennyiben nagyobb teljesítményű elektromos gépeket szeretne üzemeltetni. A födémen üveggyapot szigetelés van. Az épület kívülről szigetelt.
Az ingatlan tehermentes, Csok, Babaváró- és egyéb hitel felvételére alkalmas. Amennyiben ezeket szeretné igénybe venni, irodánk bankfüggetlen, ingyenes ügyintézés vállal.

Ár

Irányár 31,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda PILIS HOME Ingatlan
Név Kovács Ákosné
Telefon +36 20 365 8 Mutasd
Email eport@ Mutasd