Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 70 m²
Építési állapot használt
Építési mód vályog
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 250 m²
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1970
Épület szintje földszintes
Energetika nincs
Csepel sziget déli részén elhelyezkedő Duna parti kisvárosunkban Ráckevén ajánlom figyelmébe az alábbi ingatlant.

Központi elhelyezkedését tekintve, bátran ajánlom bármilyen korosztály számára. Hiszen a piac, az orvosi rendelők, üzletek és boltok, buszmegálló, Duna part mind- mind egy-két perces séta távolságra érhetőek el.

Na, de lépjünk beljebb! Miután a kétszárnyas kapu kinyílik, már elénk is tárul a két lakrészből álló családi ház. Eredetileg a jelenleg hálószobákból álló épület került megépítésre, majd ezt követően a konyha és a fürdőszobából álló házrész. A házzal egybe épült egy tároló helyiség is. Az épületen kívül kisebb melléképületek találhatóak a telken, melyek tárolási szerepet töltenek be.
Ingatlan elrendezése: A jobb oldali épületben három hálószoba és egy w.c. kézmosóval található, a bal oldaliban pedig konyha, fürdőszoba és egy kamra került kialakításra. A két épületet térkövezet kertrész köti össze.

Folyamatos karbantartás mellet kb. 10 éve került sor a fürdőszoba és a w.c. felújítására, villanyvezetékek részben lettek kicserélve. Az ingatlan fűtése gázkonvektorokkal megoldott illetve az elektromos hőtároló kályhák is megmaradtak (ipari árammal rendelkezik).

További kérdés esetén állok rendelkezésére.

Ár

Irányár 17,99 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Ingatlan-Sziget
Név Schmid Ildikó
Telefon +36 30 276 Mutasd
Email ildiko@ Mutasd