Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 140 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 1152 m²
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújított
Épült 1983
Épület szintje 2
Energetika nincs
Meglátni és megszeretni Ráckevén álmai otthonát!

A fővárostól mindössze 40 km-re elhelyezkedő Duna parti kisvárosunkban Ráckevén kínálunk eladásra egy igazán kivételes kétszintes családi házat. Az ingatlan Ráckeve közkedvelt Új telepi részén helyezkedik el, Dunától, Hídtól, Lidl -től és a Wellness szállodától pár perces séta távolságra.

1152 m2 területű telek úgy lett kialakítva, hogy vendégház is helyett kapott ( 9 x 6 m), jelenleg egyik fele garázsként, másik része pedig nyári konyhaként funkcionál. Kisebb átalakítással szoba-konyha-fürdő lehet.

Ezen kívül termő gyümölcsfák, konyhakert, melynek kialakítása úgy történt, hogy kerítéssel lett elválasztva. Kerti sütögető rész illetve kiülésre kialakított területnek is jutott hely.

A ház alatt szuterén, mely akár a garázs oldalról is megközelíthető és bentről a lépcsőházból.

Térkövezet út vezet mindkét garázshoz illetve a bejárathoz is.
Lépjünk beljebb: Az előtérből jobbra a konyha és az étkezőrész, szemben a lépcsőház, balra pedig a hatalmas és világos nappali (szint eltolásom- dupla), régebben két hálószoba volt, de jelenlegi tulajdonosai miután a gyerekek ”kirepültek” egybe nyitották, hogy az egész család elférjen, kényelmesen tudják eltölteni az együtt töltött időt.
Földszinten tovább haladva fürdőszoba és egy hálószoba kapott helyett.
Emeleten közlekedőből nyílik két hálószoba, a nagyobb hálószoba közvetlen kapcsolatban van egy kb.10 nm-s erkéllyel, innen haladva közlekedő részből nyílik a fürdőszoba és a gardróbszoba (itt méretre készült faltól falig szekrényt került beépítésre), ezen kívül egy kis tároló helyiség kapott helyett.

Ezt a házat bátran ajánlom akár két generáció számára is. A helyiségek illetve a telek kialakítása kényelmes otthon lehet bárki számára!

2004 - ban teljes felújítás történt az ingatlanon: Burkolatok, Új konyha, nyílászárók cseréje, vezetékek cseréje megtörtént.
Riasztó rendszerrel felszerelt illetve klimatizált, fúrt kút van…. Minden mire egy család számára szükség lehet.

Ár

Irányár 46,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Ingatlan-Sziget
Név Schmid Ildikó
Telefon +36 30 276 Mutasd
Email ildiko@ Mutasd