Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 60 m²
Építési állapot használt
Építési mód vályog
Szobák száma 2 szoba
Telek terület 1260 m²
Parkolás van fedett felszíni beálló
Komfort összkomfort
Fűtés villany
Ingatlan állapot kívül: részben felújított
belül: részben felújított
Épült 1950
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: utcában
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Eladó Rádon egy nagy részben felújított, 60 m2 lakóterületű, kétszobás vályogház 1260 m2-es telken, a ház folytatásaként egyéb tároló helyiségek is rendelkezésre állnak. Víz, villany, csatorna bekötve, gáz az utcában. A fűtésért hőtárolós villanykályha, a meleg vízért villanybojler felel, mindkettő éjszakai áramról megy.
A felújítás során ki lettek cserélve a villany- és vízvezetékek, a lakótér szigetelést kapott, a tetőszerkezet teljes cseréje megtörtént, terasz, illetve parkoló kapun belül és kívül ki lett alakítva.


A Cserhát hegység délnyugati lábánál fekvő, az M2-től és Váctól autóval mindössze pár percre helyezkedő község kiváló választás fiatal párnak vagy idősebbeknek egyaránt. Ha szereti a nyugalmat és a csendet, de a fővároshoz közel szeretne maradni, érdemes megnézni ezt a házat. A buszközlekedés kiváló, Vácról a zónázóval 25 perc alatt a Nyugati-pályaudvarra érhet. Minden megtalálható a községben, kis boltok, orvosi rendelő, gyógyszertár, óvoda, általános iskola, posta, gazdabolt. Várom hívását.

Ár

Irányár 15,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda BH Ingatlancentrum
Név Dóczi Petra
Telefon +36 20 432 Mutasd
Email doczipetra.bh@ Mutasd