Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 60 m²
Építési állapot használt
Építési mód vegyes
Szobák száma 2 szoba
Telek terület 1260 m²
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Komfort komfort
Fűtés villany
Ingatlan állapot kívül: részben felújított
belül: részben felújított
Épült kb. 1950
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: utcában
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika ff: 201%–250% átlagos
Eladó Rádon egy nagy részben felújított, 60 m2 lakóterületű, kétszobás vegyes falazatú családi ház 1260 m2-es telken, a ház folytatásaként egyéb tároló helyiségek is rendelkezésre állnak. Víz, villany, csatorna bekötve, gáz az utcában. A fűtésért hőtárolós villanykályha, a meleg vízért villanybojler felel, mindkettő éjszakai áramról megy.
A felújítás során ki lettek cserélve a villany- és vízvezetékek, a lakótér szigetelést kapott, a tetőszerkezet teljes cseréje megtörtént, parkoló kapun belül és kívül is ki lett alakítva.

A Cserhát hegység délnyugati lábánál fekvő, az M2-től és Váctól autóval mindössze pár percre helyezkedő község kiváló választás fiatal párnak vagy idősebbeknek egyaránt. Ha szereti a nyugalmat és a csendet, de a fővároshoz közel szeretne maradni, érdemes megnézni ezt a házat. A buszközlekedés kiváló, Vácról a zónázóval 25 perc alatt a Nyugati-pályaudvarra érhet. Minden megtalálható a községben, ami a hétköznapi élethez szükséges: kis boltok, felújított egészségcentrum , gyógyszertár, óvoda, általános iskola, posta, gazdabolt. Várom megtisztelő hívását.

Ár

Irányár 16,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda BH Ingatlancentrum
Név Dóczi Petra
Telefon +36 20 432 Mutasd
Email doczipetra.bh@ Mutasd
kiemelt