Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 120 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 300 m²
Komfort komfort
Fűtés villany
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1970
Épület szintje 1
Kilátás utcára,
Hivatkozási szám: 260297
Ház központi helyen eladó!

Szabolcs megyében, Rakamazon, a fő utcán egy 140 m2 - es kőalapra épített, vegyes falazatú házat. A szokatlan alakú házban 3 szoba, konyha, fürdőszoba és egy előtér - nappali található. A szobák laminált padlóval, a többi helyiség járólappal fedett. A falak festettek, álmennyezet került beépítésre. A nyílászárók korszerű, új, műanyagok. Remek a hangszigetelés, a lakás teljesen csendes, annak ellenére, hogy a főúton helyezkedik el. A ház világos, kellemes napfényes, D-K-i tájolású. A tető jó állapotban van, átlécezve, de a régi cseréppel fedve. A sablondeszkák vadonatújak és egy előtető is kialakításra került a lépcső felett. A tető körben új csatornát kapott.
A meleg vízről villanybojler gondoskodik. A fűtéshez bekötötték a 380 - at, de fűtőtest nem lett felszerelve, így az az új tulajdonos dolga lesz.
A ház kívülről újonnan színezett, kert nem, de udvar tartozik hozzá, valamint egy pince és egy tároló helyiség.
A közelben iskola, óvoda, boltok, orvosi rendelő, gyógyszertár, buszmegálló. Vasútállomás 10 perc sétára. Tokaj 5 perc távolságra van autóval, valamint a közeli Tisza is remek kikapcsolódási lehetőségeket biztosít.
Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez a kiváló adottságokkal rendelkező otthon, hívjon bizalommal akár hétvégén is. Irodánk teljes körű ügyintézéssel áll partnerei rendelkezésére.

Helyiség lista:
Szoba: 24 m2
Nappali-előtér: 45 m2
Fürdőszoba: 6 m2
Konyha: 15 m2
Szoba: 25 m2
Hálószoba: 25 m2

Ár

Irányár 11 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Borsodi Ingatlan Ingatlaniroda
Név Angyalné Molnár Szilvia
Telefon +36 20 223 Mutasd
Email molnar.szilvia@ Mutasd