Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 226 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 2 szoba
Telek terület 800 m²
Komfort összkomfort
Fűtés központi fűtés
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1970
Épület szintje 2
Kilátás utcára,
Hivatkozási szám: 260296
Tokajtól 5 km - re ház eladó......
Szabolcs – Szatmár - Bereg megyében, Rakamazon ELADÓ, egy 800 m2 - es telken fekvő, 226 m2 – es, összkomfortos, 2 szobás, szuterénes családi ház.
A szuterén rész öntött beton, a ház többi része tégla. A tető nagyon jó állapotú, cseréppel fedett, körben csatornázott. A nyílászárók még az eredeti fa szerkezetek, nagyon jól karbantartottak. Egyedül a bejárati ajtó lett korszerű, műanyagra cserélve. A szuterén részben egy hatalmas tároló helyiség, a garázs, egy nyári konyha spájzzal és egy fedett kiülő rész lett kialakítva. A helyiségekben az aljzat betonozott, a konyhában és a fedett kiülő részen linóleummal fedett.
A felső szinten két szoba, folyosó, spájz, fürdőszoba és egy konyha - étkező kapott helyet. A szobák és a folyosó parkettás, a többi helyiség járólappal burkolt. A falakon festett fűrészporos tapéta van. A házban vegyes tüzelésű kazánnal és gázkazánnal is megoldott a fűtés, de emellett a konyha étkező részen gázkonvektorral és cserépkályhával is gondoskodhatunk a melegről. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja.
Kertben termő gyümölcsfák vannak, valamint állattartásra alkalmas épületek is találhatók itt.
Az utca rendezett jó szomszédokkal. Közelben óvoda, iskola, boltok, orvosi rendelő, gyógyszertár. Minden megtalálható ebben a kisvárosban, amire csak szükségünk lehet. A Tisza közelsége miatt pedig remek szabadidős lehetőségek várják a kikapcsolódni vágyókat.
Kiváló lehetőség mindazoknak, akik megunták a nagyvárosi létet és szeretnének inkább a kertben tevékenykedni, de mégsem mondanának le a kényelemről.
Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez a kiváló adottságokkal rendelkező ház, hívjon bizalommal, akár hétvégén is. Irodánk teljes körű ügyintézéssel áll partnerei rendelkezésére.

Helyiséglista:
Szuterén:
Tároló: 44,16 m2
Garázs: 28 m2
Spájz: 6 m2
Konyha: 21 m2
Előtér: 14 m2

Felső szint:
Szoba1: 20,58 m2
Szoba2: 23,52 m2
Folyosó: 10,88 m2
Spájz: 6 m2
Konyha – étkező - nappali: 30,77 m2


Ár

Irányár 14,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Borsodi Ingatlan Ingatlaniroda
Név Angyalné Molnár Szilvia
Telefon +36 20 223 Mutasd
Email molnar.szilvia@ Mutasd