Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 85 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 714 m²
Parkolás nincs
Komfort összkomfort
Fűtés vegyes
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1968
Épület szintje 1
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Hivatkozási szám: 218725
Borsod Abaúj Zemplén megyében, egy nagyon különleges településen, Rátkán kínálok eladásra egy fantasztikus családi házat. Az ingatlan a település egyik olyan részén fekszik, ahonnan csoda jó kilátás nyílik a szemben levő dombokra, és közeli településre. A község német nemzetiségi és identitású település. Ebben a kis közösségben megvan minden, ami hétköznapi nyugodt élethez kell. Bolt, orvos, gyógyszertár, óvoda, posta benzinkút.
Az általam bemutatott családi ház kőből épült, és palával fedett. Belső falai részben festettek, részben tapétásak. Fekvését tekintve kelet-nyugati, és ami izgalmassá teszi, az az, hogy két bejárata van, mert sarkon helyezkedik el.
Gyönyörű, parkosított kert tartozik hozzá. Az udvaron van egy kút is, ami egy hatalmas diófa árnyékában van. Tartozik hozzá egy borház, ami alatt pince van és mindez az udvar közepén. A ház mellett, de azzal egy tető alatt van egy garázs szerelőaknával és innen nyílik egy tároló is ahol a gázkazán található. Térjünk rá a fő épületre magára a lakórészre. Az út felől érkezve a főbejárat található, és egy nagy előszobába érkezünk. Innen nyílik két szoba és egy fél szoba. A hátsó kisebb szoba mögött van egy étkező és konyha egyben, és innen nyílik a hátsó kijárat az udvarra közvetlenül. Ebben a részben van még a fürdőszoba és egy spájz, tároló is. Ajtó köti össze a hátsó résszel, ami a garázsba vezet.

CSOK IGÉNYNEK MINDEN TEKINTETBEN MEGFELELŐ HÁZ!

Helyiség lista:

Előszoba: 13,6 nm
Kisszoba: 9,8 nm
Nagyszoba: 17 nm
Hátsó szoba: 14,35 nm
Konyha és étkező: 13,6nm
Főzőfülke rész: 5,12nm
Spájz: 5,8nm
Fürdőszoba: 5,8nm

Ár

Irányár 8,8 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Borsodi Ingatlan Ingatlaniroda
Név Kovács Julianna-Szerencs és környéke
Telefon +36 20 475 Mutasd
Email kovacs.julianna@ Mutasd