Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 150 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 907 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: átlagos
Épült 1985
Épület szintje 2
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika :
Rétságon, a Jókai utcában eladó, egy 150 négyzetméter belső alapterületű, jó állapotú családi ház, rendezett udvarral és kényelmes, tágas terekkel.

Az ingatlan 1985-ben épült téglából, kívülről hőszigetelt, a tető is szigetelést kapott. Összközműves, a fűtéséről gázcirkó gondoskodik (2017-ben cserélve). A nyílászárók cseréje is megtörtént, így a fenntartása kedvező.
A ház két szintből áll. Az alsó szinten találunk egy tágas szobát, egy konyhát, étkezőt, spájzot, mellékhelyiséget, garázst, kazánházat, közlekedő helyiségeket. A felső szinten 3 szoba (az egyik klimatizált), egy fürdőszoba, mosókonyha, terasz és közlekedő kapott helyet.

907 négyzetméter nagyságú telken fekszik, ahol találunk még egy fedett autóbeállót, tégla tárolót, fából készült tárolót, pincét. A telek méretének és adottságainak köszönhetően kiváló választás kikapcsolódásra, de akár saját kis veteményes kialakítására is.

A településen Falusi CSOK elérhető, az ingatlan is megfelel a követelményeinek, így 3 gyermek esetén akár 5+5 millió Ft. igényelhető vásárlásra és korszerűsítésre. CSOK felhasználása esetén a vásárlás illetékmentessé válik.

Rétság a Börzsöny és a Cserhát határán fekszik, ez az adottság határozza meg a környék jellegét is. A településen áthalad a 2-s számú (nemzetközi: E77) főútvonal.

A város központja kb. 8-10 perc sétára található, így gyalog is néhány perc alatt kényelmesen megközelíthető. Rétságon, mint járási központban megtalálható minden, amire a hétköznapokban szükség lehet: polgármesteri hivatal, orvosi rendelő, óvoda, iskola, posta, járóbeteg-szakellátó központ, munkaügyi kirendeltség, bank, művelődési központ, vegyesboltok, töltőállomások. Mivel a 2-es számú nemzetközi főútvonal áthalad a városon, így közlekedés szempontjából is kedvező helyen fekszik.
Budapest autóval 40 perc alatt elérhető, de óránként indulnak távolsági buszjáratok is a fővárosba.
Rétságon a fejlődő és bővülő ipari park folyamatos munkalehetőséget kínál az itt élők számára, de a közeli nagyobb városokba (Vác 23 km-re, Balassagyarmat 25 km-re) való ingázás sem ütközik akadályba a jó tömegközlekedésnek köszönhetően.

Az ingatlan per- és tehermentes.

Vételára: 49.900.000 Ft.

Ár

Irányár 49,9 millió Ft (323,71 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda RDS Ingatlaniroda
Név Erdősi Tamás
Telefon +36 30 518 Mutasd
Email erdosi.tamas.rds@ Mutasd
CSOK
igényelhető