Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 58 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 1 szoba
Telek terület 290 m²
Parkolás nincs
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 1
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
"GARZONHÁZ" 200 eFt árengedménnyel eladó 1,79 MFt-ért Somoskőújfalu korábbi határállomása közelében.
A földszintes ikerház udvar felőli része kívül-belül frissen festett. Külső alapterülete 58 m2, a vastag, jó hőszigetelést biztosító vályog falak miatt kisebb a lakótér, de a ház toldással bővíthető a kertje irányában.
A konyha és a szoba újonnan padloponozott, amire az ingatlan új lakója saját igénye szerinti burkolatot tehet. A kádas, villanybojleres, WC-s fürdőszoba mázas kerámia burkolatú. Gázos főző és fűtőhelyek kialakítva, de a kéménybe kandalló, kályha, illetve tűzhely is beköthető. A konyha az új tulajdonos igényei szerint rendezhető be.
A ház végében elkerített konyhakert kisállat tartására is alkalmassá tehető. Autóval a közös udvaron és az utcán lehet parkolni. (Amennyiben saját bejárót, illetve nagyobb udvart szeretne a leendő új tulajdonos, úgy az ingatlan déli szomszédjában üressé vált telek megvásárlási lehetősége felől az önkormányzatnál lehet érdeklődni.)
Az ingatlan ideális házaspárnak, kis családnak, egyedülállónak, mozgáskorlátozottnak, sőt kiadható garzonlakásnak is. A karnyújtásra lévő faluközpontban üzletek, orvosi rendelő, óvoda, iskola, templom és a Somosi Fogadó pár perc sétával is elérhető. Kitűnő kirándulóhelyek vannak a szomszédos Sátoros és Karancs-hegységben, a Somoskő és a Salgó váraknál, köztük a Geo-parkban (kőtár, bányató, játszótér, sétautak, sí- és szánkópályák ) A volt határállomás túloldalán szlovák benzinkút, buszmegálló és közkedvelt étterem van, de Fülek is csak 10 km. A vasútállomás alig 1 km-re található.

Ár

Irányár 1,79 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda MIK Ingatlanközvetítő Szövetkezet
Név Antal András
Telefon +36 30 690 Mutasd
Email antal.andras@ Mutasd