Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 180 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 600 m²
Komfort komfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
ELADÓ családi ház Süttőn a Dunapart közelében!!!
Kétszintes vidéki ház, 600 m2 telekkel, garázzsal!!!
Négyszobás, 180 m2 családi ház Süttő egyik legszebb utcájában!!!

Ha el tudja képzeli, hogy a Dunapart közelében éljen, hagyományos vidéki kétszintes házban, csendes, nyugodt környezetben, rendezett szép utcában, akkor itt a lehetőség, hogy ezt most kipróbálja...

Hagyományos vidéki házat kínálunk most eladásra 600 m2 kerttel, összesen három garázzsal és számos lehetőséggel, hiszen manapság ezekből a stabil tégla építésű házakból kis ráfordítással álomotthont varázsolhat. Az ingatlan 180 m2 hasznos területtel rendelkezik, 1978-ban épült, azóta ugyan felújítást nem végeztek, de jó állapotú és elrendezésű tágas otthonként funkcionál. Ebben az épületben négy szoba áll rendelkezésre, három hálószoba a felső szinten, egy nappali az alsó szinten. Minden szobában régi, de jó minőségű parketta található, a fürdőszobában pedig hagyományos hidegburkolatok funkcionálnak. Az alsó szinten egy praktikus, viszonylag tágas, világos konyha található, valamint egy tároló, ami kamraként is szolgálhat, számos tárolási lehetőséggel. A felső szinten található egyik hálószobából egy hangulatos nagy méretű erkélyre érkezünk, ahol kipihenheti a hétköznapok fáradalmait, és gyönyörködhet a panorámában. A fűtés gázról működik, részben radiátorokkal, a konyhában pedig hagyományos gázkonvektor található, de egy vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésére áll az új tulajdonosnak a ház melegen tartásához. Az eredetileg beépített fa nyílászárók cserélve ugyan nem lettek, de fejlesztésre kerültek, és szép állapotúak, minden szobában az ablakokra redőny került.

Az udvar parkosított, rendezett, melléképületként egy fatároló áll rendelkezésére az új tulajdonosnak. A hátsó kerti részen téglaépületként kialakított nyitott garázs található, ahol két gépjármű fedett parkolása lehetséges.

A ház tehermentes, és rövid időn belül költözhető!
Az ingatlan kizárólag a Dot-Ing Ingatlan irodával tekinthető meg!

Kérje INGYENES hitelminősítésünket és ügyintézésünket 18 bank ajánlatából!
KAMATTÁMOGATOTT hitel és CSOK már használt ingatlanra is. Teljes körű ügyintézés, teljes jogi képviselettel.

További kérdésekben forduljon hozzám bizalommal!

Schlégl-Pintér Babett
06 70 312 40 39

Ár

Irányár 34,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Dot-Ing 2001 Ingatlanirodák Kft.
Név Schlégl-Pintér Babett
Telefon +36 70 312 Mutasd
Email schlegl.pinter.babett@ Mutasd