Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 240 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 6+2 félszoba
Telek terület 0 m²
Komfort komfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
SZÉKESFEHÉRVÁR BÚR-TELEPEN (KÓRHÁZ KÖRNYÉKÉN) kínálunk megvételre egy 3 szintes házat, 462 nm összközműves telken, csendes, kisforgalmú utcában. A házban szintenként egy-egy 3 szobás önálló lakás került kialakításra, így befektetési célból kifejezetten jó adottságú az ingatlan.
i.á.:   68,5 M Ft                 tel.: 06(20)622-6832
A HÁZRÓL:
 A házban lévő lakások mind külön bejáratúak, egymástól jól elszeparáltak.
A földszinti lakásba egy télikerten keresztül érkezünk meg.  A nappali és a 2 háló is tágas méretű, gardróbok is kapcsolódnak hozzájuk. A világos és tágas konyha alkalmas a családi rendezvények és vacsorák kényelmes lebonyolítására is. Ezen a szinten a fürdő és wc egyben van, de kényelmesen elszeparálva egymástól.
A középső szintre egy udvarról nyíló, fedett, külső lépcső vezet fel. Ebből a szélfogóból - ahonnan a 3.szintre vezet a lépcső - egy szigetelt ajtón keresztül érkezünk a 2.szint előszobájába. Itt szintén 3 tágas méretű szoba található, kifejezetten nagy konyha-étkező egy fürdőszoba és egy külön wc is.
A 3. szint tetőtér beépítés, tehát a 2 alsó szinttel szemben amik 90nm-esek, ez 64 nm. Egy tágas, világos amerikai stílusú nappali-konyha-étkezőbe érkezünk meg. Itt 2 kisebb méretű hálószoba van, a fürdőszoba és wc külön helységben kapott helyet. 
A ház az 1980-as években téglából épült. A korszerüsítéskor a falakra 8 cm hőszigetelés került és a nyílászárók is hőszigetelt műanyagra lettek cserélve, a bejárati ajtók szintén hőszigeteltek és újak.
A jelenlegi állapotban is lakható ingatlannak sokféle hasznosítása és korszerűsítése elképzelhető, a nagy terek lehetőséget adnak az újragondolásra. A fotók a jelenlegi állapotot tükrözik, de személyes megtekintéssel lehet igazán elgondolkodni a lehetőségeken.
A KÖRNYÉKRŐL:
 A telek teljesen bekerített, elektromosan működő tolókapuval. Több autó beállására is van lehetőség, de a csendes utcán is több autónyi hely van. A kertben gyerekjátszó található, részben parkosított részben pedig veteményessel beültetett. Az alsó szinten egy télikerten keresztül jutunk be a lakásba, de egy külön - nyitott - teraszon is élvezhetjük a napfényt.
 KINEK AJÁNLOM:
Elsősorban befektetői célra alkalmas az ingatlan, mivel a 3 önálló lakás bérbeadásával hosszútávon igen komoly bevétel és haszon realizálható. Összeköltözők számára is ideális lehet, hiszen a jelenlegi tulajdonos is felnőtt gyermekeivel közösen lakja az ingatlant. 
Személyes megtekintés alkalmával több variáció átgondolására is lehetőség nyílik.
 
i.á.:   68,5 M Ft                 tel.: 06(20)622-6832

Ár

Irányár 68,5 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Lakás&Kulcs - Székesfehérvár
Név Zalavári Ágnes
Telefon +3620622 Mutasd
Email zalavari.agnes@ Mutasd