Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 200 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 6 szoba
Telek terület 620 m²
Komfort komfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
SZÉKESFEHÉRVÁRON, a Maroshegy csendes utcájában eladó egy 200 m2-es, 6 szobás, 3 szintes, felújítandó családi ház 620 m2-es telekkel.
Irányár: 44,9 MFt
Tel: 06(20)4474 890
HÁZ
A ház 200 m2-es alapterületén 6 szoba, konya-étkezővel, 2 fürdőszoba, 2 WC, 2 tároló helyiség, közlekedők kaptak helyet.
A ház az 1980-as években épült 3 szintes kivitelben. A fő lakószint a ház középső szintje, melyet egy lépcsősoron lehet megközelíteni. Ezen a szinten 3 világos szoba található, melyekből kettő parkettával, illetve egy laminált padlóval burkolt. A közlekedő végén egymás mellett, de külön helyiségben található a WC és a fürdőszoba. A fürdőszoba sarokkáddal és törölközőszárítós radiátorral lett kialakítva. A konyha méretéből fakadóan alkalmas az étkező kialakítására is. A szinten a fűtés radiátorokon keresztül történik. A szobák kivételével a helyiségek járólappal burkoltak, az ingatlan nyílászárói műanyagból készültek.
Az alsó szinten 2 szoba található, melyből az egyiknek közvetlen kijárata van az udvarra. A hátsó szoba mellet egy zuhanyzós fürdőszobát alakítottak ki. A szinten még két tárolásra alkalmas helyiség is van. A lépcsőfeljáró mögötti térben található a bojler, illetve a kazán is ide szerelhető fel.
A felső szinten egy szoba és egy WC található. A tetőtér beépítése teljes mértékben nem fejeződött be.
Az ingatlan felújításra szorul, de a tető jó állapotú. A ház alsó és felső szintjei külön bejáraton is megközelíthetőek, ezért kiválóan alkalmas kétgeneráció együttélésére. Azonban a ház méretéből fakadóan két külön lakás kialakítására is lehetőséget ad.
Az ingatlan 620 m2-es telken terül el, melynek nagysága idális a pihenéshez, de nem igényel sok időt a kert rendbentartása.
ELHELYEZKEDÉS
Az ingatlan Maroshegy egyik csendes, családiházas övezetében épült. A közelben megtalálható buszmegálló, illetve pár perces autóútra elérhető a SPAR, Praktiker áruház és egyéb szolgáltató egységek.
KIKNEK AJÁNLOM
Az ingatlan mérete miatt nagy- vagy kétgenerációs családoknak ajánlom ezt a házat, akik nyugodt, csendes környéken szeretnének élni. Emellett nem riadnak vissza a felújítástól sem, hogy saját elképzelésük szerint alakíthassák ki kényelmes, új otthonukat.
Ajánlom befektetőknek is az ingatlant, akik meglátják a lehetőséget benne, hogy két- esetleg háromlakásos társasházzá alakítsák át.
AZ INGATLAN TEHERMENTES ÉS AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!
Irányár: 44,9 MFt
Telefon: 06(20)4474 890
Vevőink számára az ingatlanközvetítés ingyenes!

Ár

Irányár 44,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Lakás&Kulcs - Székesfehérvár
Név Varga Judit
Telefon +3620447 Mutasd
Email varga.judit@ Mutasd