Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 160 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 1441 m²
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1958
Épület szintje földszintes
Energetika nincs
Terasz 20 m²
VÁLLALKOZÁS ÉS LAKÁS EGYBEN, SZIGETSZENTMÁRTONBAN. HASZNÁLJA KI!

Szigetszentmártonban a HÉV állomás közelében Eladó egy 160 m2-es sokféle lehetőséget kínáló ingatlan, mely lehet akár 2 lakásos társasház vagy családi ház és üzleti vállalkozás helyszíne is 1441 m2-es saroktelken, 2 utcafronttal, 2 bejárattal.

A házban jelenleg egy lakás és egy nemrég még üzemelő vendéglátó egység van kialakítva, tartozik hozzá egy melléképület, melyben kamra, szerelőaknás garázs, pince nyári konyha és állattartó ól van.

A lakásban tágas előszobából balra étkezős konyharészbe jutunk, ahol főzőfülkében lehet tevékenykedni, itt lett elhelyezve a gázcirkó is. Az előszobából jobbra nyílik egy kamra, majd tovább haladva, közlekedőn át a 3 nagyméretű szoba és egy zuhanyzós fürdőszoba nyílik. A konyhából juthatunk le a pincébe és innen lehet a hatalmas manzárdtetős padlásra feljutni. Burkolatai jó állapotúak, de a korszerű igényeknek megfelelően igény szerint felújíthatóak.

A jelenlegi üzlettérben 2 nagy kiszolgálótér van, egy kisebb és egy nagyobb, valamint férfi, női wc és zuhanyzós fürdőszoba is ki van alakítva. Innen is nyílik egy pincerész, ami a vállalkozást kiszolgálhatja.

Az 1958-ban téglából épült ház jó állapotú, gáz központi fűtéssel, illetve az üzlet konvektorral fűthető. Külső nyílászárói hagyományosak fából, fürdőszobái 2017-ben és 2018-ban lettek kialakítva.

A padlástér alkalmas tetőtér beépítésre, illetve az új kormányrendelet szerinti különálló padlástéri lakás kialakítására, mivel betonfödémmel rendelkezik a ház.

Mivel saroktelken, illetve 2 utcára nyílva helyezkedik el a ház, így abszolút alkalmas 2 funkciónak akár üzletnek is vagy 2 különálló lakásnak, akár a földszintet elkülönítve, akár a padlásteret külön lakásnak kialakítva, külön udvarral, külön utcai bejárattal.

Tömegközlekedésként igen közel a HÉV állomás és buszmegálló is, mellyel akár közvetlenül Budapestre is be lehet jutni, a település központja, élelmiszer boltok, gyógyszertár, posta, óvoda, iskola 10 perc sétára található.

Érdeklődni a megadott telefonszámon lehet. Ügyvédi hátteret, ingyenes hitelközvetítést ajánlunk.

Ár

Eredeti irányár 53 millió Ft
Akciós ár 49,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Körgyűrű Ingatlan iroda
Név Marosvölgyiné Várszegi Aranka
Telefon +36 20 437 Mutasd
Email korgyuruingatlan@ Mutasd