Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 75 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2 szoba
Telek terület 1147 m²
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Komfort komfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Szobák elhelyezkedése egybenyílóak
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Szigetszentmártonban, rendezett utcában vált eladóvá ez a 75 nm-es, jól karbantartott családi ház melléképületekkel és 1147 nm-es telekkel.

AZ ÉPÜLETRŐL:
A nagyobb épület 50 nm alapterületű, téglából épült az 1970-es évek végén. Szépen karbantartott, helyiségei nagyon jó állapotúak. Jelenlegi méretét a folyosó és a terasz beépítésével érte el. A beépített teraszról a folyosóra érkezük, innen tudjuk megközelíteni a szobákat, melyek jelenleg egymásba nyílnak. A kisebb szoba sarkában helyezkedik el a zuhanyzós fürdő és a folyosó végén található a külön WC.
A kisebb épület egy tágas, 25 nm-es helyiség, ami konyha-étkező funkciót töltött be. Az eredeti épület bővítése, a 2000-es évek elején készült. A két épület között egy tárolót alakítottak ki és itt helyezkedik el a padlásfeljáró. A konyha-étkező jelenleg egy udvari bejárattal rendelkezik, de megoldható, hogy a tárolón keresztül összenyissák a nagyobb épülettel.
A fűtés mindkét épületben gázkonvektorokkal történik és a melegvizet FÉG átfolyós vízmelegítő állítja elő. Az első épületben az eredeti fa nyílászárók szépen karbantartottak, jó állapotúak. A kisebb épületrészbe már műanyag nyílászárók kerültek beépítésre.
Parkolás a telken belül megoldható.
Az ingatlan összközműves, azonnal birtokba vehető.

INGATLAN ELHELYEZKEDÉSE, KÖZLEKEDÉS:
A ház a HÉV megálló közelében helyezkedik el, innen 1 óra alatt eljuthat Budapest Közvágóhídig. Szigetszentmárton központja, óvoda, iskola, posta, orvosi rendelő kb. 1 km-re található.
A település nagyon szép és rendezett, hangulatos Dunaparttal rendelkezik.

IRÁNYÁR: 17.200.000.- Ft

Megtekinthető előre egyeztetett időpontban.

BŐVEBB INFORMÁCIÓÉRT HÍVJON BIZALOMMAL, HA NEM VAGYOK ELÉRHETŐ, VISSZAHÍVOM!

Ügyvédi háttérrel és földhivatali ügyintézéssel is segítjük hozzánk forduló ügyfeleinket.
KÖZGAZDÁSZ HITELÜGYINTÉZŐNK GYORS ÉS MINDENRE KITERJEDŐ SEGÍTSÉGET NYÚJT A MEGFELELŐ HITELKONSTRUKCIÓ KIVÁLASZTÁSÁBAN és lebonyolításában. A visszafizetendő összegekben akár MILLIÓS ELTÉRÉSEK IS LEHETNEK, kérje ajánlatunkat.
HITELTÖRLESZTÉSI BIZTOSÍTÁSUNK RENDSZERINT OLCSÓBB A BANK AJÁNLATÁNÁL ÉS MAGASABB SZOLGÁLTATÁST NYÚJT. Így akár betegség, felmondás, vagy közös megállapodással történő munkahelyvesztés esetén sem veszíti el szeretett otthonát.

ELADNÁ INGATLANÁT A TOVÁBBLÉPÉSHEZ? Már 12 éves múlttal, 1000 adásvétellel a hátunk mögött számíthat szakmaiságunkra és támogatásunkra.

ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY GYORSAN, JÓ ÁRON! Kérje ajánlatunkat, ha eladás előtt áll.
TIPP! Amennyiben banki finanszírozással szeretné megvásárolni új ingatlanját, már a keresés előtt kérjen hitel előszűrést kollégánktól, hogy ne érje meglepetés! Így időt és pénzt spórolhat meg.

Ár

Irányár 17,2 millió Ft (229 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Szigetingatlan - Ingatlanközvetítés, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány
Név Doszpod Márta
Telefon +36 30 699 2881, Mutasd
Email doszpod.marta@ Mutasd