Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 160 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 731 m²
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épület szintje 2
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika cc: 101%–130% korszerű
Szigetszentmiklóson az Oázis wellnes parkhoz közel, csendes utcában eladó egy teljes körűen felújított családi ház, 731 m2-es telken.

Az 1981-ben épült családi házat 2016 nyarán újították fel, ekkor az elektromos vezetékek, a víz és a csatorna vezetékek és a gázvezetékek cseréje is megtörtént. Új aljzat betont és szigetelést kapott a ház, minőségi járólapokkal burkolták a helyiségeket.
A nyílászárók műanyagok, redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek.
A külső falakat 8 cm-es szigeteléssel látták el, a riasztórendszer kiépítése megtörtént. A betonozott autóbeálló nagysága 4 gépkocsinak felel meg, a térkövezése előkészítve. A ház körül új a kerítés valamint a 18 m2-es erkélyen a korlát is.

A tetőtérben kialakításra került két hálószoba melyből leválasztással egy harmadik is kialakítható. A fűtés és vízvezeték szerelvények is felkerültek, így igény szerint egy teljes értékű lakás (WC-vel, fürdőszobával, konyhával, hálószobával) kialakítható az emeleten. A tetőszigetelés 30 cm-es.
A ház mellett egy 30 m2-es és egy 48 m2-es mobilház található, melyből az egyik téliesített. A mobilházakat a tulajdonos birtokba adásig elbontja, de szükség esetén a két ház külön megegyezés tárgyát is képezheti.

Az ingatlantól az M0-ás 5 km-re, a tömegközlekedés és az óvoda 400 m-en belül, az orvosi rendelő és a bevásárló központ kb. 1km-es távolságon belül található.

Az ingatlan előre egyeztetett időpontban tekinthető meg.

I. ár: 47.500.000 Ft

Ár

Irányár 47,5 M Ft (296 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Szigetingatlan - Ingatlanközvetítés, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány
Név Fissi Krisztina
Telefon +36 20 445 1180, Mutasd
Email fissi.krisztina@ Mutasd