Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 100 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2+1 félszoba
Telek terület 800 m²
Parkolás van, nem meghatározott
Komfort összkomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: átlagos
Épült 1990
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Tátátádááám  !!! Kertvárosban kínáljuk megvételre ezt a 800 nm-es, szépen karban tartott gyerek zsivajt igénylő területen elhelyezkedő 100 nm-s tégla építésű  családi házat. A kertben gyümölcsfák illetve egy üvegház is található, természetesen a gyermekeink kerti játékaitól távol biztonságos környezetben. Eme kis üveg Kánaánban kertészeti aknából kényelmesen, gerinc fájdalmak nélkül tudjuk a kedvenc kis virágainkat vagy éppen zöldségeink, konyhakerti növények megtermelhetők. Különálló majd 40 n-s fűtött, szerelőaknás, alápincézett, padlásteres, garázs is található az udvarban, mely nem csak guruló értékeink védelmét tudja ellátni, hanem műhelyként is lehet használni illetve a nagy áram felvételű igazi szerszámok megmozgatására alkalmas 380V  is megtalálható,de jobb ha nem fogdossuk puszta kézzel , mert csíp egy kicsit.

A 10 méter X 10 méteres tégla épület 2 évvel ezelőtt lett szigetelve az ablakai műanyagra cserélve és a fűtése korszerűsítve lett. Külső szemlélőnek kicsit szürke lehet az épület, mivel a színre festés nem történt meg, ami amúgy nem is nagy baj, mert a következő tulajdonos olyan színvilággal látja majd el, amilyet megenged neki a felesége.

Ha felkeltettem érdeklődését, ne hagyja vissza a aludni inkább hívjon a megadott telefonszámon, a hét 8 napján a nap 25 órájában.

Irodánk ingyenes szolgáltatásai: – Banki hitelügyintézés vezető partner bankjaink termékeivel – CsOK ügyintézés – Állami Támogatások Intézése, Ingyenes felmérés, tanácsadás. Kérem tekintse meg további hirdetéseimet is. Köszönöm, hogy elolvasta, legyen szép a napja.

Ár

Irányár 29,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda KOMPLEX INGATLAN
Név Szintai Gergő
Telefon +36 20 936 Mutasd
Email gergo@ Mutasd
garázzsal