Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 226 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 1074 m²
Komfort komfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Kilátás utcára,
Tatabánya Kertvárosban, közkedvelt családi házas övezetben található, 2001-ben épült, 226 m2 hasznos alapterületű, nappali + 4 szobás családi ház eladó.

Ha pár szóban kellene összefoglalnom meghirdetett házunk főbb jellemzőit, akkor következő lenne az. Kiváló állapot, újszerű szerkezet, gyönyörűen parkosított kert, dupla garázs, fedett terasz, nagy terek, alacsony fenntartás, és hát a borospince...meseszép.

A ház jelenlegi tulajdonosa kőszobrász mester, jelen volt az országház faragásánál, így nem is csoda, hogy mindenhol visszaköszönnek a kőborítások, ami valljuk meg, igen impozáns benyomást és meglehetősen jó hangulatot teremt környezetében.

A kertben megpihenve, fedett teraszunk árnyékában, béke és nyugalom jár át mindent. A gyönyörűen parkosított kert, égig érő tuják, higgyék el, ide jó hazajönni.

De kezdjük az elején.

A korábban épült kockaházat 2001-ben ízekre szették. A főfalak 3/4-én kívül semmi nem maradt belőle. Ezt követően újjáépítették, valamint hozzáépítettek. A ház 38 cm vastag Porotherm téglából épült, 6 cm-es külső hőszigeteléssel ellátva.

A ház hasznos alapterülete 177 m2, ami 2 szintből tevődik össze. A dupla garázs 42 m2-es, ami szintén 2001-es építésű, valamint a telken 2 fedett terasz helyezkedik el, amelyek összes alapterülete 47 m2, illetve megtalálható a 9 m2-es borospince, ami téglából lett kirakva és az országház megmaradt köveivel lett díszítve. Egy igazi remekmű.

A ház építésekor teljesen új aljzat beton, villany (3*20 A), víz és fűtésrendszer lett kiépítve. Vasbeton födémszerkezet, amely szintén hőszigetelt, 1. osztályú fenyőből készült tetőszerkezet, zsindelyes borítással ellátva. A fűtést cirkó gázkazán, míg a meleg víz előállítását bojler biztosítja. A nyílászárók műanyag szerkezetűek, javarészt redőnnyel ellátva.

A tökéletes energetikai jellemzőknek köszönhetően a ház gázfogyasztása nem haladja meg a 20.e Ft/hó átalány díjat, ami igen kedvezőnek mondható.

A tervezés során arra is figyeltek, hogy a későbbiekben akár 2 generációs is zavartalanul együtt élhessen. Így az előszobából, átjárás nélkül lehet megközelíteni az emeletet, valamint az emeleti alaprajzon mosókonyhaként feltüntetett helyiség (jelenleg szoba) könnyedén átalakítható konyhának, hogy teljesen összkomfortos felső szintet kapjunk.

A házat tágas terek jellemzik, világos helyiségek, körbejárja a napfény. A nappali 54 m2-es, kertbenyíló ajtóval, hatalmas ablakokkal, délnyugati fekvéssel.

A telek 1074 m2-es, részben füvesített, részben térkövezett, kocsibeállóval, garázzsal, fúrtkúttal.

Ha nem szeretne zsákbamacskát, ne döntsön, míg ezt a házat nem látta.

Az ingatlan kizárólag irodánkon keresztül tekinthető meg, előzetes egyeztetést követően. Kérem ne zavarják a tulajdonos nyugalmát magánúton történő megkereséssel.

Ha személyesen is megtekintené az itt felsoroltakat, vagy további információra lenne szüksége, tisztelettel várom hívását.

Rácz Gyula 70/367-7577

Teljes körű hitelügyintézés, bankfüggetlen tanácsadás és CSOK ügyintézés INGYEN, az Ön igényeihez szabva!

Ár

Irányár 64 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Dot-Ing 2001 Ingatlanirodák Kft.
Név Rácz Gyula
Telefon +36 70 367 Mutasd
Email racz.gyula@ Mutasd