Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 140 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 745 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: jó
Épült 2006
Épület szintje 1
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
ÁRVÁLTOZÁS! Akció, áron alul eladó!!! Dupla komfort, szimpla költség várja…
ennek a háznak új tulajdonosát Tóalmáson. A költségcsökkentés egyik legfontosabb eleme a kényelmesen tágas nappaliban látható fatüzelésű vízteres kandalló. Ez a látványos és nagyteljesítményű fűtőberendezés képes kiváltani a gáz használatát. Természetesen azért emellett kombicirkó is működőképes, mely egyúttal a melegvizet is szolgáltatja. Az energia takarékosságot még elősegíti a falazat állapota és milyensége, mely szerint 38-as porotherm téglából készült. Az ingatlan egyébként összközműves, tehermentes. Az ingatlanba belépve az embert átjárja az a kellemes érzés, mely azt sugallja, hogy egy igazi „otthonba” léptem be. A pazar nappali a maga méretével és a látványos kandallóval egy igazi családi, baráti összejövetelek helyszínét tárja elénk. A földszinten találjuk még az étkezős konyhát, fürdőszobát, külön toalettet, kamrát. Innen vezet fel az emeletre a praktikus és igazán jól járható lépcső is. Az emeleti részen van három teljes értékű, külön bejáratú hálószoba, fürdőszoba, külön toalett. A kertre nézően találunk még egy igazán tágas, (40 nm) félig nyitott teraszt is, ahol a család és a barátok mindig kellemes időt tölthetnek el, az utca zajától távol. A kertben találunk még egy garázst (szerelőaknával), és egy műhely helyiséget is. Ajánlom az ingatlant mindazoknak, akik minőségi váltást terveznek életükben, mert ebben a házban minden megvan, ami ehhez szükséges, és ráadásul igazán „elérhető áron”.
Az ingatlan percekre van minden fontos, a napi megélhetéshez szükséges szolgáltatáshoz, mint pl. boltok, buszmegállók, orvos, iskola, gyógyszertár, posta stb.
A helyi gyógyfürdő is várja a reumatikus, ízületi problémákkal küzdő betegeket. Kellemes pihenésre nyújt lehetőséget ős fás parkjával az Andrássy kastély és környéke. A jól működő tömegközlekedési lehetőség (közvetlen buszjárat az Örs-vezér téri és a Stadionok Metró-állomásokhoz), is biztosítja a budapesti közelséget, autóval pedig jó félóra alatt a fővárosban lehetünk. Nagykáta, Jászberény, Hatvan is kb. 15-20 percen belül autóval elérhető. Ne hagyja ki ezt az „alkalmi” lehetőséget. Hívjon, nézze meg és a végén biztos, hogy MEGEGYEZÜNK!


Ár

Irányár 24,9 millió Ft (177 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda KEJÓ Ingatlan
Név Kecskeméti József
Telefon +36 70 379 2 Mutasd
Email kejoingatlan@ Mutasd