Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 225 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 584 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1996
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 3
Energetika :
A nagyon kedvelt, hangulatos Üröm-Aranyhegy lejtőjén ELADÁSRA kínálunk egy 584 m2-n telken lévő ingatlant Palotai Tamás által tervezett egyedi, hangulatos 225 m2-es családi házzal és egy 18 m2-es utcafrontos garázzsal.

A ház Ürömhegyen található, a hegy lábánál a Bécsi út, északról Üröm területe, dél felől a Harsánylejtő és Testvérhegy, keletről a Mocsárosdűlő és Csillaghegy határolja. Aranyhegy, Ürömhegy rohamosan fejlődik, a terület 1998-ben került belterületbe vonásra. Családiházas övezet, mely terület csatornázott részein ikerházak és társasházak is szép számban épülnek.
Az Aranyhegyi, Ürömhegyi ingatlanok befektetési szempontból is ajánlhatók, hiszen a terület a kedvező adottságok, csatorna- és útfejlesztések eredményeként folyamatosan felértékelődik.
Egyéb jellemzők: jó levegő, szép panoráma, nagy, zöld területek, általánosságban déli és nyugati lejtésű területek, városközpont viszonylagos közelsége (autóval 10 perc alatt két híd is elérhető). Végül, de egyáltalán nem elhanyagolhatóan: megnyugtató a közbiztonság!

Ezen a területen található ez az 584 m2-es önálló telek, melyen áll egy igazán hangulatos 225 m2-es ház és egy 18 m2-es utcafrontos garázs.
A ház 1996-ben épült a jelenlegi tulajdonosai által, akik hozzáértéssel és érzelemmel lakták a kezdettől, így az épület a mai napig szépen karbantartott.

Az épületnek több bejárata is van, melyek a kertből nyílnak. A középső 90,60 m2-es szinten egy kis belépővel hatalmas egybenyitott területbe jutunk. Itt található egy légtérben a nagy méretű amerikai konyha, étkező és nappali, illetve egy olvasó/dolgozó sarok egyben. Ezen a szinten találunk még egy zuhanyzós fürdőt, egy kamrát és egy szerviz helyiséget (gardrób/mosókonyha). A szint érdekessége, hogy a nagy egybenyitott terület közepén lett elhelyezve a lépcsőház, mely teljesen körbejárható, és innen nyílik egy kellemes méretű déli terasz is.

A lépcsőn jutunk fel a felső 90,62 m2-es szintre, ahol egy különleges, napfényes lépcsőház feletti üvegtető is emeli a hangulatot. Itt található három hálószoba, egy kádas fürdőszoba és két gardrób helyiség, melyek mind a folyosóról külön nyílnak. A szobákbol nagyon szép a kilátás a hegyekre.

Az épület alsó szintje a lépcsőházból és egy külön bejáraton egyaránt megközelíthető. Az eredetileg gépkocsitárolónak tervezett szint 43,52 m2-es jelenleg tárolóként funkcionáló helyiség, amely garázsként vagy akár külön apartmanként is használható, átalakítható. Ezen a szinten van egy külön pince, és van egy WC is kialakítva.
Található egy 18 m2-es garázs is elektromos kapuval, illetve a telek hátsó részében találunk még egy fészert is, mely kiválóan alkalmas kerti gépek, eszközök és egyéb dolgok tárolására.

A kert szép zöld, tele növényekkel, mely igazán hangulatos. Egy kis kertrendezést követően igazán egyedi, igényes kertet tudunk kialakítani.

A ház állapota jó. Kifejezetten természetes alapanyagok lettek használva, így az ablakok is jó minőségű fa ablakok.
Fűtését cirkó kazán biztosítja, a középső szinten padlófűtés által, míg az alsó és felső szinten radiátorok vannak elhelyezve.
KÜLÖNLEGESSÉG: A teljes tető nádfedél, amely magas minőségű, teljesen természetes alapanyagokból készült és IDÉN lett komplett felújítva.

A családi ház infrastruktúra szempontjából kedvező helyen van, hiszen buszmegálló és vasútállomás is található a közelben, illetve autóval 10 perc alatt két híd is elérhető. Kilátás szempontjából kiváló, hiszen a ház az egyre kedveltebb Üröm/Aranyhegy magasabb részén van, így különleges kilátás adott a Testvérhegyre és a Pilisre. A mindennapi élethez szükséges szolgáltatási szektorok megtalálhatóak a közelben.

FONTOS: a garázsszint átalakítása lehetséges, igy akár két generációs ház külön bejáratokkal is egyszerűen megoldható!
A ház állapota, homlokzata, nádfedele jó állapotú. A gázvezetékek a házban rendben vannak, padló fűtés működik és a fűtési átlag is egy normál kereten belül van ~22.000 Ft átlag díjjal.

Elsődlegesen olyan egyéneknek, pároknak, családoknak ajánljuk, akik számára a helyszín mellett fontos, hogy egyedi tervezésű, egyedi építészeti stílusú házban, egy kedvelt, csendes családi házas, panorámás környezetben találjanak otthonra.

Műszaki:
- Burkolatok: járólap és hajópadló
- Fűtés: Cirkó kazán (10 éve lett cserélve)
– középső szinten padlófűtés
– alsó-, felső szinten radiátorok
- SOFA nyílászárók

Közlekedés:
Busz: 218-as, 219-es, 800-as, 815-ös, 820-as, 821-es, 830-as, 832-es, 840-es, 848-as
Vonat: S72, S76
10-es út/Bécsi út – Ürömi út – Aranyvölgy út/Aranyhegyi út

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal!

Ár

Irányár 134.9 millió Ft (599.56 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda KeltaHome Ingatlaniroda
Név Till Karpat
Telefon +36 30 261 Mutasd
Email till.karpat@ Mutasd