Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 173 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 698 m²
Komfort duplakomfort
Fűtés - nem meghatározott -
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épület szintje 2
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: utcában
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika :
Vácduka kedvelt részén megvételre kínálok egy 698 négyzetméteres telken fekvő, 2005-2011 között épült, 136 négyzetméteres családi házat, hozzá tartozó 37 négyzetméteres házrésszel, nyári konyhával, borospincével és tárolóval.

A ház 38-as porotherm téglából épült, 8 centiméteres hőszigeteléssel van ellátva. Az ingatlan mögött elhelyezkedő házrész építési anyaga vályog. Folyamatosan karban van tartva, laminált padló lerakásával azonnal költözhető lenne, így több generáció számára is lakhatást biztosíthat.
A lakóingatlan ablakai mind műanyag nyílászáróval lettek ellátva. A fűtésről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, a melegvíz-ellátásról pedig villanybojler.
A földszinten hidegburkolat, a hálószobákban padlószőnyeg van letéve.

A lakóingatlan földszintjén található egy amerikai konyhás nappali, fürdőszoba különálló WC-vel és egy konditeremként funkcionáló hálószoba.
Az emeleten 3 hálószoba helyezkedik el, egy dolgozószoba és félkész fürdőszoba, amelynek befejezése a következő tulajdonos fantáziájára van bízva. Az egyik emeleti
hálószoba teraszáról szép panoráma tárul elénk a váci Naszály-hegyre nézve. Ez a napfényes, tágas terekkel rendelkező családi ház kiváló elrendezésű, jó adottságokat
tudhat magáénak.

Az ingatlan közvetlen környezetében 3-4 autóval is kényelmesen le tudunk parkolni, ezt segíti a ház hátsó végében található kocsibeálló, a garázs és az utcafronti
lebetonozott rész. A garázsból nyílik a mosókonyha, amely szennyesledobó csővel van ellátva.

Az ingatlan elhelyezkedéséből adódóan minden, ami a hétköznapi élethez szükséges, 5-10 perc sétára megtalálható. Vácdukától pár km-re helyezkedik el a 2/A autóút, amelyen 25 perc alatt megközelíthető Budapest. Vác autóval 10 percnyi út, de óránként indulnak buszok a váci buszpályaudvarról, amelynek menetideje negyed óra.

Ár

Irányár 83 millió Ft (475,64 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Ingatlaniroda
Név Fazekas Tamás
Telefon +36 70 639 Mutasd
Email fazekastamas28@ Mutasd