Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 152 m²
Építési állapot használt
Építési mód vegyes
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 1431 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort komfort
Fűtés központi fűtés
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: részben felújított
Épült 1930
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje földszintes
Energetika nincs
Extrák garázs, pince, kert, kétbejáratos, kétgenerációssá alakítható
Vámosmikolán kínálunk eladásra egy 152 nm-es 5 szobás családi házat 1431 nm-es telekkel.
Az ingatlan az ’30-es évek elején épült, kő, tégla és vegyes falazatú, cseréptetős. Víz, villany bevezetve, gáz az utcában, csatorna a településen még nincs. A fűtés a konyhában lévő vízteres cserépkályhával történik, ami radiátorokon keresztül fűti ki a házat. Az ingatlanban van még egy cserépkályha és egy vaskályha is. A meleg vizet villanybojler biztosítja.
2008-ban az ingatlan egyik felét felújították. A külső nyílászárókat műanyagra cserélték, ekkor került kialakításra a fűtésrendszer is.
A szobák tágasak, világosak. A felújított lakrészben szőnyegpadló borításúak, a többi szoba hajópadlós. Az előszoba, konyha és a fürdőszoba új járólap burkolatú.
Az ingatlan két bejáratos, igény szerint két különálló lakássá is átalakítható.
A felújított helységek: előszoba, konyha, 3 szoba és fürdőszoba.
A ház alatt egy kb.12 nm-es pince található. A 23 nm-es garázs szerelőaknás. A kertben diófa, cseresznye, szilvafa. Van egy ásott kút is, ami jelenleg betonlappal van lefedve. Aki kertészkedni szeretne, itt megteheti. Van bőven hely kerti terasz kialakítására, kerti medence felállítására. A nagyobb füves felület igény szerint alakítható.

Az ingatlant elsősorban nagycsaládosok figyelmébe ajánlom. Ebben az tágas, kétbejáratos családi házban együtt, mégis külön részben lakhatnak a családtagok.

Vámosmikola az Ipoly bal partján terül el, a Börzsöny nyugati lábánál. A 22 km-re lévő Szobra busszal, onnan Bp-re a Nyugatiba vonattal lehet gyorsan eljutni. A szlovák határátkelő Letkésnél 11 km-re van, innen Esztergom alig 15 km.
A településen van óvoda, iskola, háziorvosi és fogorvosi rendelő, patika, több élelmiszer- és egyéb bolt. Munkalehetőségek a környéken biztosítottak.
A környék bővelkedik kirándulási lehetőségekben. Nagybörzsöny, Kemence 10-10 km-re vannak, az Ipoly közelsége pedig a horgászat kedvelőit vonzza.
Ha kérdése van az ingatlannal kapcsolatban vagy szeretné megtekinteni, hívjon bizalommal!

Ár

Irányár 21 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Semsey Ingatlan
Név Semsey Katalin
Telefon +36 30 933 Mutasd
Email semsey.ingatlan@ Mutasd